Нона Йотова с секс признания

Нона Йотова винаги е умеела да привлича погледите, независимо дали е в парламента, на сцената на театъра или в ежедневието си. Няма да повярвате обаче как ще ви заинтригува казаното от нея по темата за мъжете, секса и комплексарите.

 

Актрисата и певица, която рядко спестява онова, което мисли, не е изневерявала на този стил и преди години, когато признанията й са били доста горещи. И не само те.

Наскоро Нона Йотова качи любопитни кадри в профила си в социалните мрежи, на които се кипри без дрехи за авторска изложба на фотографката Евелина Андреева. Тогава Нона неслучайно твърди, че позирането за актова фотосесия е лудост и удоволствие от осовбодените задръжки.

 

https://zdrave.to/media/source/202010/1603357236_nona_iotova_se_snima_gola_za_majko_spisanie_1.png

 

Пред камерата тя е същинска дибидюс самодива - като героините от баладите й. Бюстът й е напращял, защото по това време кърми сина си Йоан. В интервю за мъжкото списание "Клуб М", където излизат няколко от еротоманските снимки, Нона прави поразителни признания, които са в особен синхрон с образа й върху корицата - тялото й е изрисувано от горе до долу с пастелни бои, а тя е поставила длан със син маникюр върху най-милото си преди епилация.

 

Нона признава, че си пада по тъмни мъже с гореща кръв, въпреки, че бившият й съпруг е светъл със сини очи. И днес обаче не е ясно дали Нона някога подписва брачно свидетелство със скандалния художник Венцислав Занков, който е баща на сина й Йоан. 

Нона споделя още, че се ужасява от простаците и биячите - явни комплексари, страдащи от секусална немощ. Идеалът й за мъж е собственият й баща, който я обожава и глези като никой друг - може би защото той е на 45, когато майка й, поетесата Елка Недкова го ощастливява с бъдещата артистка. Йотова определя възгледите си като старомодни и проповядва послушание пред партньора - мъжът трябвало да я покори от пръв поглед и да е голяма личност, за да му се подчинява с кеф, пише "Галерия".

В средата на 90-те тя е категорична, че дълго време е позволила "разни нещастници и неосъществени хомосексуалисти" да я мотаят, но това повече няма да се случва. Сред изключенията е Иван Лечев, с когото в онзи момент явно имат силна връзка. "Това беше любов", споделя Йотова.

Станете почитател на Класа