Секси стюардеса подпали мрежата

Атрактивна стюардеса публикува свои снимки в мрежата и печели хиляди последователи в Инстаграм. Лаура Даморе е натрупала впечатляващите 666 000 фена в социалната мрежа, но този зашеметяващ успех има и своята негатовна страна.

 

37-годишната италианка от Катания се оплаква, че тролове я обвиняват, че обработва снимките си с фотошоп. Освен това тя била нападана и от груби мъже, които ревнували, че си има приятел.

 

 

„Получавала съм лични съобщения от хора, които ме питат дали не съм си обработвала снимките, защото не можели

да повярват, че изглеждам така. Други мъже пък ми казваха, че съм лош човек, защото не им отговарям, но аз си имам приятел. Той е горд с това, което съм постигнала, затова не мисля, че се притеснява много от ситуацията“, заявява тя.

 

 

Лаура е щастлива, че е станала стюардеса – нещо, което никога не е очаквала да бъде нейна професия, пише „Дейли Стар“.

 

 

„Не съм знаела още отначало, че то ще е нещото, което ще правя. Работих в чужбина няколко години като учителка преди да се върна в Италия и тогава реших да си подам кандидатурата за стюардеса. Вече 13 години съм стюардеса“, споделя тя.

 

 

Въпреки че Лаура получава и негативно отношение онлайн, тя посочва, че вниманието, което получава на работното си място, е невероятно положително.

 

 

„Разпознавали са ме на работа, но аз се отнасям към професията си с любов и усърдие, така че понякога забравям за цялото онлайн внимание. На работа има постоянен професионализъм, но да бъдеш красиво момиче означава неизбежно да получаваш внимание от мъжете“, казва тя.

 

(Снимки: Инстаграм)

 

„Някои от хората, които срещам, казват, че на живо изглеждам дори по-добре, отколкото в Инстаграм. И клиентите и последователите ми са отнасят с голямо уважение и са любезни, но когато не са, веднага ги блокирам“, добавя тя.

Лаура не позволява на лошото отношение да я спира и е доволна, че кариерата ѝ в салона на самолета е толкова успешна.

 

Станете почитател на Класа