Мистериозна смърт на украинка

Украинска красавица загина при нелепа катастрофа с моторед в тайландската провинция Суратхани. Тялото на украинската туристка било открито в гора до разбилия се мотопед. Приятелите на Валерия са в шок и смятат, че друг е виновен за смъртта й.

 

 

Те твърдят, че тя не обичала, а и не умеела да кара мотопед. Според тях зад волана е бил някой друг, който не се е справил с управлението и е избягал след катастрофата.

 

 

Сега сестрата на момичето събира пари чрез дарения, за да върне тялото или праха на Валерия у дома. Това съобщава в "Инстаграм" близка приятелка на туристката, която сега живее в Пукет.

 

 

Самата Валерия обичала курортите и плажовете и използвала всяка възможност да пътешества. Инстаграм профилът й е пълен със снимки от Бали, Ибиза, Турция, Виетнам, Тайланд и други популярни туристически дестинации. От снимките се вижда, че тя е обожавала да се весели с приятели и да купонясва в клубове. Профилът на Валерия има десетки последователи, които са в шок от смъртта й. Много от тях са оставили съболезнователни послания под последната й снимка.

Станете почитател на Класа