Рита Ора се разголи

Известната британска певица Рита Ора е смятана неслучайно за едно от най-привлекателните момичета на световната сцена. И за да не забравят феновете за това, 29-годишната изпълнителка редовно качва фотографии по бански. Преди това, поради карантината, звездата беше принудена да радва абонатите в Instagram със снимки на фона на трева и уютна градина, която се намира в близост до вилата сред провинцията на певицата. И най-накрая Рита успя да разнообрази пейзажа. Веднага след като местните власти вдигнаха карантината и разрешиха полетите, момичето замина за Ибиса.

 

 

Там тя се е забавлявала чудесно на яхта с приятели, откъдето е и решила да публикува нови снимки. На тях певицата се появява в микроскопични бански.

 

 

Косата на Рита е влажна след къпане, а шията й е украсена със сложен накит с камък. Феновете оцениха визията на красавицата, както и нейните съблазнителни пози, които тя заема пред камерата. Но Ибиса не е единственото място, където певицата е решила да отбележи края на карантината.

 

 

Преди това Рита Ора е заминала за Лондон, където заедно с други известни личности, включително Лиъм Пейн, е присъствала на рождения ден на приятел. Феновете са щастливи, че сега идолът им най-накрая може да се забавлява. Те се надяват, че тя няма да отложи издаването на новия албум за неопределено време.

Станете почитател на Класа