Блогърка шокира всички

Наскоро блогърката от Лос Анджелис Ема Айзекс обяви на своите 57 000 последователи, че нейното шесто дете трябва всеки момент да се роди. Затова те трябва да се приготвят за излъчване на живо, където всичко ще бъде нагледно показано.

 

 

Жената първо публикувала пост с изявление, а след това започнала да качва сторита с контракциите. После жената се пуснала на живо от ваната си, в която започнала да ражда детето си, пише Lad Bible. Операторската работа Ема поверила на свои роднини, затова предварително се извинила, ако качеството на снимките не е на ниво. И докато семейството снимало блогърката от всички страни, тя се гърчила в контракции и чакала акушерките си, които малко закъснели.

 

 

Въпреки опасностите, жената раждала за чести път у дома и не виждала в това нищо страшно. "Предишните пет пъти минаха чудесно. Надявах се шестият да не е изключение. Макар и да бях готова всичко да се обърка и да приключи печално", споделя Ема.

 

 

 

 

Преди раждането на вече предпоследното дете Ема поискала да излъчи чудото, но тогава тя била уговорена да не го прави, а след това силно съжалявала. Този път жената била неумолима и планирала въпреки всичко да изпълни намерението си. В крайна сметка на бял свят се появило момче с тегло 4.1 килограма.

Станете почитател на Класа