Преслава влиза във форма...

Преслава не е спирала да впечатлява с фигурата си, дори и малко след като роди през септември миналата година. Фолкдивата, на която явно не й е чужда волята за промяна, разкри нагледно как се поддържа в безупречна форма.

 

Атрактивната брюнетка, чиято интервенция на носа преди няколко месеца се превърна в топ тема за коментари, сега със сигурност ще предизвика сходна вълна на реакции с видеото, в което ясно се вижда колко старателно работи върху себе си.

 

https://zdrave.to/media/source/201911/1573596980_preslava_2.png

 

За радост на многобройните си почитатели, Преслава показа как протичат тренировките й във фитнеса и най-вече кои са упражненията, на които залага, за да бъде в топ форма.

Видеото, разбира се, бе посрещнато с много еуфория и вълнение в социалните мрежи, а феновете на изпълнителката нямаше как да скрият възхищението си от усърдието, с което тя се грижи за перфектното си тяло.

 

"Вие сте просто съвършена, изглеждате невероятно...", гласи само едно от многобройните откровения на феновете на поп фолк изпълнителката.

 

https://zdrave.to/media/source/201911/1573597434_preslava_3.png

 

Освен потене във фитнес залата обаче, Преслава наскоро показа и другите тренировки, на които залага - любимите си разходки из планината, в които вече включва и малката си дъщеричка Паола.

 

 

 

Станете почитател на Класа