Голи рокли шокираха света

Всяка година на червения килим десетки звезди приковават погледите на феновете. Звездите започват подготовката си за такова събитие 6 месеца преди началото му.

 

Все пак винаги има пропуски и гафове в облеклата на някои от известните личности, които фотографите запечатват, а анализаторите коментират.

Днес решихме да ви покажем някои от най-големите гафове на червения килим.

Голи рокли, палави форми, изрязани и пълни деколтета. Следващите кадри ще са интересни за всеки.

 

Салма Хайек

 

Актрисата многократно признава, че се гордее с пищния си бюст. Въпреки това снежнобялата рокля, с която се появи преди време на червения килим, бе твърде тясна за нея.

Гърдите на мексиканската красавица едва се побираха в силно изрязаното й деколте. Тоалетът определено издаваше прекалено много от нея.

 

Джулия Салеми и Даян Мело

 

 

Италианските актриси направо шокираха целия свят с прословутите си голи рокли с дълбоки деколтета и силно изрязани в областта на бикините.

Любопитство се надигаше и всички зрители и присъстващи на събитието.

 

 

С просто око се виждаше, че момичетата нямат бельо, а гащичките им са заменени от тънка ивица плат, в същия цвят, като този на роклята.

 

Сюзан Сарандън

 

 

Кадифената рокля на актрисата бе прекалено интимна и разголена. Тя не отговаряше на стила на събитието или пък на възрастта на актрисата.

Не всяка 72-годишна жена се осмелява да носи рокля с толкова дълбоко деколте. По думите на Сюзан, тя е заложила на подобно облекло, просто защото харесва начина, по който изглежда с него.

Станете почитател на Класа