5 звезди, които имаха завидни фигури

Свикнали сме слаби красавици с перфектни форми ни гледат от телевизионни екрани и смартфоните. Но дори сред звездите има и най-обикновените жени - склонни към качване на килограми, но не по-малко талантливи.

 

Преди години някои от тези момичета бяха еталон за визия, а днес носят размер L и дори XXL!

Някои от тях се примириха с генетика, други се стресираха допълнително, а някои постоянно се измъчват с диети, точно като нас.

Тук ще ви покажем обаче 5 холивудски знаменитости, които не само, че не се притесняват от излишните килограми, но са и изключително щастливи с тях! 

Риана

Барбадоската красавица започна кариерата си, ако не в общоприетата идеална форма, то със сигурност с доста по-слаби форми от сега.

 

 

Глобалните промени започнаха да настъпват около 2017 г., когато на почивка в Мексико папараци щракнаха висящия корем и целулита на певицата. След известно време красавицата напълно спря да наблюдава фигурата си.

 

 

Днес, разбира се, ситуацията се подобри, но от кльощавата красавица няма и следа. Риана се хвали с пищните си форми и не спира да демонстрира самочувствието си в новото си тяло. Но пък й отива!

Нели Фуртадо

Канадската певица все по-рядко влиза в таблоидите и може да се каже, че е позабравена звезда. 

 

 

 

Разводът, който преживя през 2016 г. значително осакати Нели и се отрази сериозно на фигурата й, която по онова време вече беше далеч от идеалната. Когато след дълга почивка тя отново излезе на голямата сцена през лятото на 2017 г., феновете бяха шокирани - не само, че бе качила доста килограми, но и ги подчерта с облеклото си.

 

 

На всеки може да се случи! Нели не спира да пълни залите и до днес, което със сигурност показва, че не е от особено значение как изглеждаш, особено когато имаш безспорен талант и любовта на хората. 

 

Кели Кларксън

Силният глас на тази американска певица добре се помни от далечен сезон на X Factor. По онова време звездата беше в страхотна форма, като следеше калориите, които приема. 

 

 

 

Всичко се промени през 2013 г., когато Кели роди бебе. Певицата качи 20 килограма, но това по никакъв начин не я притесни. Самата тя признава, че животът й е станал много по-щастлив.

 

 

Днес Кларксън води успешна кариера в шоубизнеса, въпреки че все още не е свалила излишните килца.

 

Ева Полна

 

И сред руските звезди има доста понички. Например, днес малко хора помнят стройната Ева Полна. Но точно това беше тя, да речем, в края на 90-те.

 

 

Но не можеш да спориш с гена. Ева постепенно наддаваше и след раждането на дъщерите си през 2005 и 2007 г. изглеждаше далеч от перфектно. 

 

 

За щастие, днес феновете на Полна са напълно доволни от външния й вид и твърдят, че тя е много красива и изглежда цъфтяща. 

 

Марая Кери

"Извивки" и Марая Кери са думи, които се приемат като синоними. През 90-те, в началото на вокална кариера, къдравата красавица имаше почти вид на моделка.

 

 

Теглото на певицата често „скачаше“, но след 2016 г. достигна рекордните 120 кг! Мнозина приписват това на раздяла с любовника си, а красавицата ревностно ретушира ​​целулита по бедрата си.

 

Днес Марая забележимо е свалила доста килограми, въпреки че гърдите и бедрата й все още са доста пищни. Във всеки случай звездата е щастлива с младия си любовник и великолепната си кариера. 

 

 

Тези красавици доказват, че звездите също са хора и че фигурата не е най-важното. Всичко се решава от активността, таланта и усета за стил. Е, и любовта към самите нас, разбира се. 

Станете почитател на Класа