Николета забърка скандал...

Николета Лозанова незнайно защо реши да атакува психоложките Лилия Стефанова и Кети Вандова, които от година работят в Локомотив (Пловдив), а в определен период помагаха и на националния отбор. След като ги злепостави чрез публикация на профила си в "Инстаграм", отговорът към половинката на Николай Михайлов не закъсня.

 

http://static.blitz.bg/documents/editor/1573652860344938.jpg

 

Лилия и Кети подозират, че Николета ревнува, тъй като докато помагаха на Красимир Балъков в националния отбор, психоложките са провеждали разговори и с любимия й. Стефанова говори за скандала, забъркан от Лозанова, чрез изявление в социалната мрежа, видя БЛИЦ. 

 

 

"От два дни в живота ми много рязко нахлу една жена, която създава скандали. Моята роля все пак е на психолог, а не е на циркаджия, нито на клоун. Психологът е човек, който изслушва, наблюдава поведението и го анализира. За мен това далеч не е сексскандал. Това е битка между интелектуалното и пошлостта", каза Стефанова. 

"Гледам сторита, забаляваме се. Мога да кажа само, че за мен нещата са приключени и категорично няма сексскандал. Защото аз и Кети нямаме подобни взаимоотношения с никой от футболния свят", категорично обяви психоложката. 

"Това е играна схема със скандали - за да си трупа точки и да става популярна. Аз и Кети не сме искали да си правим реклама. Нито пък, ако сме искали, ще изберем точно канала на Николета Лозанова. Запазете трезвото си мислене и залагайте винаги на интелектуалното, защото това е това, което крепи света, а не пошлостта", добави Стефанова, която е завършила психология, национална сигурност, международна сигурности и психотерапия.

Станете почитател на Класа