Кубинци извиват вратове по...

Красивата Натали Трифонова продължава да се наслаждава на отпуската си. Синоптичката е на екзотично пътешествие в Куба, но този път без мъж, а единствено с майка си и баба си. 

 

Чаровната блондинка му отпусна края и настроението на местните кубинци я зарази на макс. Тя не спира да се забавлява както никога досега и прави съпричастни всичките си приятелите в социалните мрежи, като им показва снимки и клипчета от най-незабравимото си преживяване. 

 

Вече я видяхме как се вихри на дансинга с местните, а сега погледът ни прикова фотос, на който Натали е с ултра къса и секси рокличка, която разкрива перфектната й фигура. Дългите крака изпъкват на преден план и карат всеки мъж да полудее от възбуда. 

 

Куфарът на Трифонова със сигурност не тежи много, тъй е взела все оскъдни дрехи за обличане, "парче плат", както казват по-възрастните хора. А Натали й харесва да бъде неразпознаваема и да може спокойно да се разхожда из улиците. Това не значи обаче, че не я заглеждат. Външният й вид не остава незабелязан от местните и туристите, които извиват вратове след след.

Станете почитател на Класа