Vogue: 7 есенни тенденции

През последните няколко сезона жените са лишени от възможността да получат някаква универсална тенденция. Това се отнася и за стила и цветовете. Модната библия Vogue показва кои са тенденциите на есента. 

 

Не е необходимо да се правят илюзии, вярвайки, че такова разнообразие от тенденции е създадено за удобство на жените. Модата е търговска структура и производителите разбират, че строгите ограничения намаляват продажбите. Също така, не се заблуждавайте, като мислите, че широкият избор винаги е добър.

От една страна, липсата на твърд диктат ви позволява да изберете какво точно ви подхожда и да създадете индивидуален стил. Но от друга - колко често една жена знае от какво има нужда?

За да предотвратите това да ви се случи, хванете списъка с универсални покупки през този сезон, които ще пуснат корен във всеки гардероб . Всичко е за детайлите. И ще говорим и за тях:

 

 

1. Панталони
В нашата климатична зона темата за широките дълги панталони, които са модерни днес, не е много актуална. Добре е през лятото, но не и през есента, когато на улицата има киша и мръсотия.

В такава ситуация не по-малко модерните бананови панталони биха били идеално решение .

Те могат да се носят с маратонки и ботуши, както и с обувки на висок ток. Всички тези опции са подходящи. Банановите панталони са много подходящи за притежателите на по-широк ханш.

Те подчертават талията и правят тялото по-издължено. За слабите момичета такива панталони също са добри, защото им придават форми на женственост.

 

 

2. Якета

Стилът на силната и независима жена, която е отговорна за собствената си съдба, е глобална тенденция.

Разбира се, тя включва заемане на мъжки елементи от модния бранш. Горната част на костюм може да бъде дръзка крачка в облеклото. Материята, която би придала женственост на сакото е букле.

Голямото яке пък може да се счита за алтернатива на коженото и дънковото яке.

Вълнените костюми вече са на мода, което е чудесно за нашата климатична зона. Ако изберете туид, тогава обемното яке ще служи като късо палто, което също е много практично.

3. Шарена плат


Успешна покупка ще бъде костюм с кариран панталон, а тази тенденция е подходяща за дами от всяка възраст.

Ако излезете навън сега, ще видите както млади момичета, така и жени на възраст, облечени в еднакви карирани якета. Универсалността се добавя от факта, че е особено популярно в най-непретенциозната си разновидност. Благодарение на неутралността си, този тип яке се вписва идеално в различни образи.

 

 

4. Кафяви нюанси
Този сезон стартира с топло кафяво. Различни нюанси на тази гама се срещат навсякъде - връхни дрехи, трикотаж, обувки и др.

 

5. Ярки цветове
Кафявото и бежовото са модерни, но това не означава, че всеки трябва да ги облече от главата до петите. Пуснете в гардероба си и ярките цветове!

Това ще донесе настроение както на вас, така и на тези около вас. През есента тази опция е особено важна. Освен това ярките цветове също са в тенденция.

Сред тях най-много изпъкват ярко розово, зелено и оранжево.Факт е, че този сезон червеният цвят е представен в няколко варианта, а един от тях е нюансът на „Чили“ , който е най-безопасният за онези, които се страхуват от прекомерна изява. Този нюанс е ярък, но благороден.

 

 

6. Рокли
Трябва ли силната и независима жена винаги да носи само панталони? Разбира се, че не!

Независима е тази, която знае кога да подчертае женствеността си и как точно да го направи. Тук идват тенденциозните рокли. Настоящите актуални модели имат разкроена пола, най- различни асиметрии също са на мода.

Между другото, тази тенденция е добра за разтягане на силуета и издължаване. Асиметричните решения създават илюзията, че сте по-слаби. За да направите външния вид остър и модерен, ви съветваме да носите рокли с якета.

 

 

7. Флорален принт

Има разнообразие и в областта на принтовете. Тенденцията са все още анималистичните опции, основните от които са зебра и питон.

Но основният акцент не е върху тях.

Основният принт на сезона е флорален, особено в областта на роклите. В горната част има две вариации: малко цвете и голямо.

Всичко това води до факта, че тя не е в състояние да разбере изобилието от тенденции, тя просто нахлузва обичайните си дънки и решава: всички тези нови продукти не са за мен! Можем да кажем, че кафявото е новото черно. Ако искате да влезете в тенденцията възможно най-точно, изберете я в нюанс на тъмен шоколад. Бежовото може да се нарече и колористичния хедлайнер на сезона. Той е актуален както в комбинация с кафяво, така и в комплекти с по-ярки цветове, които също са модерни. Вторият, между другото, ще мигрира през следващия сезон. Следователно, залагайки на голяма рисунка, определено няма да загубите.

Станете почитател на Класа