Дневен хороскоп 1 януари

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Днес много от вас, ще почувстват прилив на енергия. Въпреки това общата атмосфера на деня, не благоприятства бурните инициативи. Не трябва да хабите много енергия за забавления, скоро вашият потенциал ще намери по-полезно приложение. По-добре е пред шумната компания, да предпочете по-интимна обстановка, в която да дадете воля на чувствата си.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Първият ден на Новата година, ще ви припомни за стойността на партньорството, баланса на интересите и хармонията на чувствата. Ако искате да се присъедините към компания, да намерите любовта или да се сближите с любим човек, важно е да покажете дипломация, а също така, в зависимост от контекста на връзката, да успеете да предизвиквате съчувствие, доверие, приятелски емоции или еротично привличане.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

За да направите първият ден на Новата година перфектен, трябва да се погрижите за своето физическо и душевно самочувствие, както и за комфорта на скъпите ви същества. Не е излишно предварително да си направите план, как ще прекарате деня. В този ден повече от веднъж ще бъдете изненадани от себе си. Например, с мълчание или с остра чувствителност.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес, ще имате всичко необходими условия за духовна хармония и общ баланс. Идеалният вариант е да прекарате деня, в обществото на любимия човек или близките. Например, децата, домашния любимец или стар приятел, с който се разбирате без думи. В първият ден на Новата година, може да разчитате на късмет: шансовете са големи, да излезете без сериозни последствия, дори и от много съмнително приключение.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

В първият ден на Новата година за вас ще е много важно, да се чувствате емоционално комфортно. Това ще бъде по-ценно от битовите удобства или материалната стабилност. Както у дома, така и на гости, добре ще ви влияе приятната атмосфера, редът, надеждността. Не е желателно да започвате нов роман, но с постоянният партньор връзката може да се задълбочи.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Днес не се увличайте от интелектуално общуване, ако искате пълна емоционална и интимна хармония с любимия човек. В първите часове на Новата година не е време да сияете със знания или да водите дълги философски разговори. Препоръчителни ще са силните, но сдържани чувства: изпитана страст, дълбока обич. Подходящи ще са ценните подаръци, знаците на внимание съчетани със сериозни намерения.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Първият ден на Новата година за вас ще има конкретно, материално изражение и не заради банална меркантилност. Вие или вашите близки, ще сте склонни да гледате на силата на чувствата и сериозността на намеренията, през призмата на материалното. Ще подарите или ще се надявате да получите нещо ценно, полезно и не съвсем обичайно като подарък. Специална радост ще предизвикат, редките предмети или такива с мистични или чувствени нотки.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

В първият ден на Новата година, може спокойно да заложите на магнетичната си привлекателност. Тя ще е достатъчна, за да не бъдете лишени от внимание и късмет. Много от вас, инстинктивно ще избягват импровизациите, като ще предпочитат да действат строго и по-старомоден начин. В дългогодишни взаимоотношения и проекти, ще получите още един шанс, от който е по-добре да се възползвате веднага.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

В първият ден на Новата година, може да бъдете лишени, да демонстрирате някой ваши ключови предимства. Коварната съдба може да ви отнеме шанса, да блестите с красноречие или да използвате обширните си връзки и контакти. Но затова пък обстоятелствата ще са много благоприятни, за създаване на уютни семейни събирания, перфектни партита или интимна любовна среща.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Първият ден на Новата година, може да предизвика пристъп на носталгия или вълна от други дълбоки чувства. Много от вас, ще се почувстват на кръстопът. Трудното минало, може да ви се стори по-добро, от неизвестното бъдеще. Добре е да имате някаква опора в този момент, дългогодишно хоби, емоционална подкрепа от стар приятели или любовта на партньора. Контролирайки чувствата си, е важно да не ги подтискате и криете.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

В първият ден на Новата година, трябва по-добре да контролирате чувствата си, включително спомените за неосъществени надежди. Ще е добре, ако вие владеете емоциите, а не те вас. За да запазите ума си ясен и съхраните духовната хармония, е важно да спазвате вътрешен баланс, това ще ви помогне да избегнете крайности и загуба на равновесие. Днес са нежелателни любовните и други инициативи.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

За вас този ден, ще е оцветен с носталгия, любов, романтика, чувственост или мистика. Добър шанс ще имат активните, те ще изпълнят важна задача и ще изтръгнат допълнителен бонус от съдбата. Но за повечето от вас, основният новогодишен подарък ще бъдат положителните емоции, и не само във връзка с моментния комфорт: приятните спомени от миналото, ще ви помогнат да погледнете в бъдещето по-уверено.

Станете почитател на Класа