Дневен хороскоп 16 февруари

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Приятелите, ще бъдат на ваша страна, но това няма да реши всичките ви проблеми. Всяка дейност, ще бъде свързана с повече усилия и енергия. Ще трябва да работите по-усилено, за да постигнете желания ефект. Когато става дума за сърдечни въпроси, трябва да бъдете по-смели. Не се страхувайте да прилагате нови и необичайни тактики.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Необходимо е, да сте с повишено внимание, ако решавате финансови въпроси. В същото време, не трябва да се страхувате: риска или експеримента може да се окажат напълно обосновани. Тайната на успеха, ще е в правилната ви подготовка за планираното събитие.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес, няма да е най-доброто време за стартиране на мащабен и амбициозен проект. Ако не може да чакате, за да реализирате своята инициатива, трябва да се опитате да не провокирате другите към всякакви опасни или груби действия, в противен случай, началото на вашето предприятие, ще бъде белязано с конфликти.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Не предприемайте никакви интензивни и опасни действия, през първата половина на деня. Ако все пак го направите, последствията от смелите ви експерименти, ще бъдат бързо неутрализирани, а загубите сведени до минимум. И все пак, опитайте се, да се контролирате, насочете вниманието си към вашите деца или своите колеги.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Диалога с другите хора, ще стане по-хармоничен и продуктивен. Ако имате проблеми в общуването с прекия си началник, партньор или клиенти, днес най-вероятно нещата, ще се изгладят. Общите приятели, идеалите, интелектуалните интереси и плановете за бъдещето, ще способстват за разрешаване на въпросите по мирен начин.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

За да постигнете целите си, може да прибегнете, не само до своите очевидни предимства, но и до тайните си способности, като (таланти, умения и връзки). Сутринта няма да ви бъде лесно, особено ако сте родени през септември.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Денят, благоприятства доброто настроение и здраве. Също така, ще ви позволи да изразите темпераментта си по един по-свободен начин и ще засили вашата общителност, любознателност и комуникативност. Въпреки това, не са изключени конфликти и проблемни ситуации, особено в сутрешните часове.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Денят няма да е лесен, но резултатите от него могат да се окажат доста впечатляващи. Не се плашете, ако някои неща не вървят така, както искате. Не изостряйте противоречията – избягвайте да добавяте масло в огъня. Ако запазите хладнокръвие и мислите нестандартно, бързо ще осъзнаете, че има и други по-спокойни начини за решаване на проблемите.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

В началото на деня, трябва да очаквате по-голямо напрежение. Може да има някои междуличностни конфликти. Бъдете по-внимателни - всяка груба дума, може да доведе до спор. Може да почувствате, че най-накрая ставате по-свободен човек. Това, обаче, не означава, че трябва да изгорите всички мостовете между вас и приятелите ви.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Сутринта ежедневните ви задачи, ще изискват допълнителни усилия. Денят не е лош за ремонти, експерименти и проучвания. Може да има някои търкания между вас и вашите колеги, но ще е напълно възможно, те да се преодолеят.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Денят е благоприятен за вашето здраве и добро настроение. Ще бъдете в състояние да реализирате идеите си по един по-прогресивен, смел, творчески и нестандартен начин. Вашите приятели могат да ви предложат подкрепата си. Ако имате деца, ексцентричното им поведение, перфектно ще се впише в личните ви планове.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Ще имате, все по-голяма свобода, когато става дума за целите ви. Промените и нововъведенията, ще предизвикват вашият интерес. Сутринта може да започнете с активни действия и това да стане, най-интензивния период на деня. Ако сте родени през март, ще изгаряте от желание да промените живота си или този на вашите близки.

Станете почитател на Класа