Глория Борисова е “Жена на България–зима 2012”

Конкурсът “Жена на България-зима” тази година си постави за цел да бъде от полза не само на модата, красотата и женствеността, а и на онези малки създания, които доста често в света на суетата и материалните блага остават забравени – това са децата без родителски грижи.  Winners Models Bulgaria посвети тази вечер на дом за сираци „ПРОФ.АСЕН ЗЛАТАРОВ-СОФИЯ”, като не случайно избра това да се случи дни след новогодишните празници, за да покаже, че децата нямат нужда от внимание и топлина само на Коледа, а и през всеки един ден от годината.
 
       “Жена на България–зима” e 18 годишната Глория Борисова тя спечели гласа на журито и грабна скъпоценната корона. Претендентките се представиха в три тура по бански костюми, кожени палта на G@V Class и официални тоалети на бутик Резерве. Между туровете бе подготвена колоритна програма от коафьорско шоу на сцената представящо ново поколение преси за коса ISO Beauty, демонстрация на боен клуб  Кудо и Спортен Клуб по Фехтовка. 
 
        Прическите на момичетата бяха подготвени от салон YVESS,а грима от Надя Симеонова. Гостите бяха съблазнявани с вкусни изкушения приготвени от Криси Кетъринг. Сред вип личностите на конкурса се отличиха звездната гримьорка Аделина Цанева, мис силикон Лили Иванова, председателят на парада на блондинките-Олга Ускова, Наталия Бандаренко – представител на издателство Арт медиа, Георги и Димитър Бедникови, фотографа Георги Божков, Любо Вангелов eCasting.bg, Георги Йорданов-вице републикански шампион по културизъм и др. 
 
        Председател на журито бе Мартин Йорданов собственик на Winners Models Bulgaria. За подгласнички на победителката журито избра Елизабет Атанасова и Стефка Терзиева. Участничките получиха много награди предоставени от фирма „М6М” официален представител и вносител на марката ISO Beauty за България, салони за красота Angel Face, Стъклен свят, хотел Кемпински Банско, онлайн магазин за естествена коса и цветни лещи bgunique.com и салон за красота Bgunique, магазин за дрехи Quiz, фитнес Денис клуб, секс шоп Eros, бутик за цветя Оливас, Фитнес и СПА World Class- най-големият фитнес и спа в България., химическо чистене Max Clean, ВИБ Сълюшън ООД – една от водещите интернет компании в България, занимаваща се с изработка на уеб сайтове и уеб базирани системи,  езиков център Бизи, салон YVESS, фитнес Technodream. Партньори на събитието бяха Боду СОТ безспорен лидер на пазара на охранителните услуги, ISO Beauty и химическо чистене MAX CLEAN.
 
 

Станете почитател на Класа