Удар по клана Халваджиян, алчността им изяде главите!

Братята Магърдич и Джуди Халваджиян губят 10 милиона лева годишно след спирането на "Господари на ефира" и останалите им формати по Нова телевизия

 

 

 

Продуцентите няма да правят и шоуто „Х фактор“ и „Като две капки вода“. За първото Нова плащала по 6 милиона на година, а за второто – между 3 и 4 милиона, пише Пик.

Договорът на Халваджиян за „Господарите“ и към днешна дата не е подновен от Нова тв, тъй като въпреки позорния гаф с мниния им бит репортер през миналата година, те поискали от телевизията още повече пари за тази.

 

https://cache2.24chasa.bg/Images/Cache/434/Image_6660434_126.jpg

 

Оттам категорично отказали да плаща повече пари за вече орезиленото шоу.

Не случайно братята чрез приближени пускат слухове, че водят преговори с другите две национални ефирни телевизии – БНТ и Би Ти Ви, за да плашат Нова ще се се прехвърлят в друга медия и да си вдигат цената пред конкурентите.

Проверка обаче установи, че никакви отговорни лица в БНТ и Би Ти Ви не са преговаряли с Халваджиян и изобщо не възнамеряват да цакат такива сума за оскандаленото шоу. Някои дори подозират, че Нова съвсем умишлено е спряла предаването именно заради позорния му гаф, за който братята не поеха отговорността, а пешкира опра симулантът репортер, когото те уволниха, въпреки че сценката, на която се търкаля пред един склад, е одобрена за излъчване именно от братята.

В момента обаче те са се озовали в ситуацията „хитрата сврака с двата крака“ и са изпаднали в страшна истерия и паника как ще я карат нататък, още повече че куп хора очаквали да си получат заплатите.

Станете почитател на Класа