Стефан Командарев започна снимки на новия си филм „Made in EU”

Стефан Командарев започна снимки на новия си филм „Made in EU”

Режисьорът и продуцент Стефан Командарев започна снимки на най-новия си филм „Made in EU". Работата по проекта стартира още през 2020 година, а от началото на 2024-а екипът репетира с актьорите по сценария. Командарев отново работи с Катя Тричкова като продуцент, със Симеон Венциславов по сценария, а зад камерата за пореден филм застава Веселин Христов.

„В България, стойностно кино се прави с приятели и съмишленици. Изключително съм щастлив, че до мен имам такъв страхотен екип, с който отдавна сме повече от приятели", споделя Командарев.

 

Филмът ще се снима в Хасково, Димитровград, Мадан и Рудозем като се очаква реализацията  да стартира през месец март. В лентата ще видим актьори, сред които: Гергана Плетньова, Герасим Георгиев - Геро, Ивайло Христов, Иван Бърнев, Ирини Жамбонас, Ованес Торосян и др.

 

„Made in EU" разказва за шивачка в малък град и нейния син по време на пандемията от Ковид 19.

 

Продукцията на Стефан Командарев дава шанс на всички желаещи от градовете, в които ще има снимачни дни, да усетят адреналина и удоволствието да бъдат пред камера. От екипа издават, че предстои кастинг за статисти, като приоритет ще имат жени над 30 години с умения да работят на шевна машина, но ще се търсят и други персонажи. Желаещите могат да се запишат на имейл: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

„Made in EU" е българо - немско - чешка копродукция (Арго Филм, 42film и Negativ) и се реализира с подкрепата на ИА "Национален филмов център", МДМ – Германия и Чешки филмов фонд.

Станете почитател на Класа