×

Message

Error while downloading file File not found on server

Близнашки:Взети за изключителни мерки за сигурност на бюлетините

Няма никакво място за безпокойство, взети са изключителни мерки за сигурност и в печатницата, и при транспортирането на бюлетините. Това заяви служебният министър-председател проф. Георги Близнашки пред журналисти при откриването на изложбата „Цар Самуил – величие и трагизъм",. „Да се надяваме, че изненади няма да има и провокации няма да бъдат допуснати", добави Близнашки.
Близнашки обясни, че вчера е бил в печатницата на БНБ, където приключва печатането на бюлетините, които утре ще бъдат експедирани за гласуване зад граница.
По отношение купуването на гласове, Близнашки заяви, че е възложил задача за строго следене на този въпрос при срещата на ръководството на МВР. „Довчера може да сме били от двете страни на барикадата на протестите, но моята оценка за тяхната работа, ще се основава на резултатите от борбата с това позорно явление. И те си дават сметка, че трябва да се положат усилия", подчерта Близнашки.
Според Близнашки винаги ще има заинтересовани среди, които ще се опитат да постигнат нещо. „Затова пак подчертавам, имат пълната ми подкрепа да минимизират това явление без оглед на лицата и партиите", каза още проф. Георги Близнашки.
Проф. Георги Близнашки препотвърди своя призив банкерът Цветан Василев да се върне в България. Това заяви служебният министър-председател пред журналисти след откриването на изложбата „Цар Самуил – величие и трагизъм". „Потвърждавам своя призив да се прибере в България. Той трябва да се върне и да съдейства на правосъдието за бързото изясняване на ситуацията в и около КТБ. Той е длъжен да го направи. Залогът е огромен и той трябва да се върне в България и да поеме своята отговорност", заяви проф. Георги Близнашки

Станете почитател на Класа