Денталният – най-гнилият бизнес!

 Усещали ли сте как денталният ви лекар нарочно разваля зъбите ви за да го посещавате по-често и за да ви иска още пари? Случвало ли ви се е да ви падне пломбата, да ви се развали наскоро направен зъб, да е “наложително” да ви извадят нерва или най-лошото – да ви извадят здрав зъб, който уж е бил болен? Естествено, че ви се е случвало! Това е въпрос на бизнес! В повечето случаи – когато печелят те – вие губите (зъбите си).
А относно ортодонтите? Там е най-голямата мафия! Така препоръчваните (и струващи хиляди левове) брекети са толкова вредни за зъбите, колкото да ви залепят ръждива тел в устата... Но когато ви ги поставяха никой не ви беше казал, че на всеки зъб ще имате по два кариеса и ще ви се разклатят, нали? Важното е да ви вземат парите! Това е живота, това е денталния свят!
Но вие можете да сложите край на тази порочна практика! Дайте гласност на инцидентите, които са се случвали с вас! Кажете ни кой дентист какъв е, без да се притеснявате – анонимността ви е гарантирана! Кажете ни кой дентален лекар е некадърен, корумпиран или съвсем за нищо не става!
Ние ще превърнем вашата дентална драма в сензация! Стига толкова мълчание, време е да си потърсите правата!

Станете почитател на Класа