Хванаха хора на Митьо Очите в Шуменско

Антимафиоти откриха наркотици при спецакция в ресторант в шуменското село Ивански, предаде кореспондентът на БГНЕС в Шумен.
Задържани за организиране на престъпна група и за съхранение на наркотични вещества са четирима, сред които и собственика на заведението Марин П., известен като Буров, съобщиха от полицията. Акцията е проведена около 19,30 ч. в неделя. Първоначално са арестувани 9 души, но по-късно петима са освободени.При обиска в ресоранта е открита буца амфетамин с тегло 100 гр, кокаин, електронна везна, пушка “Берета”, боен пистолет и патрони. С прокурорска 72-часова заповед са задържани четирима – шуменеца Буров, както и трима мъже от Бургас - 28-годишния Д.Ж., 26-годишния И.Р. и 38-годишния М.И. „ За две от задържаните лица Д.Ж. и И.Р. има данни, че са участвали в организирана престъпна група на “Митьо Очите”, съобщиха от полицията.
Буров държал единствения ресторант в селото от около 5 години. В него като сервитьорка заботила и майка му. Заведението не било запечатано от полицията, но вчера и днес не е работило.Прокурата ще внесе искания за налагане на постоянна мярка „задържане под стража“ на четиримата. Те ще се гледат в шуменския съд утре.

/БГНЕС/

Станете почитател на Класа