11 секс съобщения, с които...

11 секс съобщения, с които...
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    01.10.2020
  • Share:

Чували ли сте за Sexting (сексинг)? Той вече официално е признат от сексолозите.

 

Това е умението да пращаш мръснишки послания, с които да възбудиш половинката до полуда, поясняват те.

В днешно време, когато хората не пускат телефона от ръцете си, съобщенията (в която и да било социална медия или стандартните СМС-и) също се превърнаха във важна част от живота на всяка двойка.

 

 

 

„Сексингът не е само флирт. Това е начин за създаване на горещо сексуално напрежение в половинката“, казва сексологът и психологът Кейт Мойл и допълва: „Това е начин да се опознаете по-добре, да задълбочите отношенията си и да ги направите още по-интимни и благоговейни“.

Секстингът също е чудесен начин да увеличите желанието и очакването на половинката за среща. Освен това е и идеален и естествен афродизиак. 

Мръснишките съобщения са идеална прелюдия към същинския полов акт, но освен това стимулират въображението и подобряват цялостното качество на секса. 

 

В допълнение те позволява да повишите качествотото на ежедневната комуникация с половинката, а и създават усещане за радостно вълнение в отсрещната страна дори когато сте разделени.

Затова   решихме да направим списък от 11 секс съобщения, които спокойно може да напишете на половинката и да си гарантирате, че ще побъркате отсрещната страна от възбуда.

 

 

Какво е Sexting (сексинг)?
Всъщност това са откровени въпроси за секса и отговорите им. Можете да задавате всякакви въпроси, които ви интересуват. Това създава по-голяма близост.

 

Правила за сексинг
1. Мръснишките съобщения отключват въображението на партньор. Затова спокойно посред нощ може да изпратите на половинката (ако не спите заедно) следното съобщение: „Имах един много горещ сън и ти беше в него. Искаш ли да ти разкажа или щом се видим да ти покажа?“.

 

Друга опция е „Ако бях в леглото ти в момента, какво би искал да правя с теб?“.

Но веднага можете да продължите със следните съобщения: „Искам да те докосна! Искаш ли да знаеш какво мисля в момента?“.

В краен случаи това също е подходящо: „И днес нося нови бикини. Искаш ли да ги видиш на снимка или на живо?“.

 

2. След размяна на шеги и подходящи емотиконки можете да преминете към по-дълбоки въпроси от сорта на: „Каква сексуална фантазия винаги си имал, но не си направил?“ или „Какво мислиш за секс играчките?“; „Каква сексуална поза винаги си искал да опиташ?“; „Ако можехте да правиш секс навсякъде, освен в спалнята, къде би го направил?“; „Какво те възбужда повече от всичко?“.

 

 

3. Примамването на партньор в спалнята ви също е част от секстинга, по-скоро е като флирт. Той постига същите цели като предишните въпроси - да събуди вълнението и очакването в половинката. 

И тук имате възможност да разгърнете въображението си на макс. Ето някои опции:

 

„Моето легло се чувства много самотно без теб! Искаш ли да легнеш възможно в него възможно най-скоро?“ или пък „Току-що взех душ, но настроението ми отново е мръсно“.

 

Обмяната на такива съобщения наистина може да създаде определено сериозно сексуално настроение. В крайна сметка сексът и флиртът се основават предимно на играта.

Станете почитател на Класа