Любовна магия с червен конец

Всички мечтаем да срещнем любовта на живота си. Понякога обаче това не се случва много лесно. Мнозина прибягват до какви ли не хитрости – свалки, подобряване на външния вид и какво ли още не.

 

Но има и такива, които прибягват до магиите.

Сега  ще поговорим именно за това – как да привлечем любовта с помощта на магията.

За целта ще ви трябва червен конец. Припомняме, че той е най-силният амулет, но трябва да знаете как правилно да го носите.

За да направите този мистичен ритуал за привличане на любовта ще ви трябва червен конец с дължина от 20 до 40 сантиметра.

Можете да изберете всяко време от денонощието, за да направите тази церемония, но тя ще бъде най-ефективна, когато се изпълнява през нощта. 

Основното е, че нищо и никой не ви притеснява по това време на денонощието, а в стаята, в която ще провеждате церемонията трябва да цари абсолютна тишина. 

Вземете конец в ръцете си и го навийте около показалеца, както и на палеца на лявата ръка. Уверете се, че след навиването нишката стана като символ на безкрайната любов - осмицата. Докато увивате конец около пръстите си произнасяйте на глас думите, че точно като нишката, привързвате любимия си човек към себе си (кажете името му).

 

Любовна магия с червен конец - 0

 

Тогава кажете тази фраза: „Като двата ми пръста ние ще станем и сме неразделни завинаги. Както нишката е силна и червена, така и любовта ни ще бъде силна и светла“. Повторете го няколко пъти.

 

След всичко това нишката се отстранява от ръката, но не се разплита. Оставете я във формата на фигура осем до сутринта, а през това време тя трябва да бъде под възглавницата, на която спите.

Легнете си. На сутринта (добре е да се събудите по изгрев) вече се смята, че между вас и любимия човек трябва да избухнат големите и любовни чувства.

Ако любовта закъснява няма проблем да изпълнявате този мистичен ритуал няколко пъти месечно.

Станете почитател на Класа