Дневен хороскоп 24 август

Дневен хороскоп 24 август
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    24.08.2019
  • Share:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Днес, не пречи да се фокусирате върху философията, творчеството, музиката и дори върху картините на Пикасо. Озадачени ли сте от това? Е, не трябва да бъдете толкова технически и реалистични. Това може да подкопае вашето здраве, както и да ви отклони от личния живот. Огледайте се наоколо, един симпатичен човек от дълго време въздиша по вас.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ще се окажете във водовъртежа на такива перспективи, за които дори не сте мечтали. Само влезте в реалността, за да вземете изгодните оферти. Да чакате принца на бял кон е във ваш стил. Но днес трябва да слушате сърцето си и е възможно да срещнете прекрасен човек. Това може да се случи, по време на пътуване вечерта.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Често ви пречи собствения идеализъм, но днес той може да свърши много поразии. Ако не обърнете внимание на изгодно предложение за работа, то може да отиде в полето на колегите. Истинска мистика, се очертава в сферата на любовта, опитайте се да се измъкнете от нея. Затова ще ви помогне искрения разговор с любимия, както и разходка в парка.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Тези които отдавна търсят сериозни любовни отношения, днес желанието им ще се сбъдне. Ще срещнете човек, който веднага, ще ви предложи брак. Добре че от такова начинание, ще ви предпази дългогодишен приятел, опитен в подобни дела. Работете, намерете приложение на талантите си и животът ви, ще се развие прекрасно.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Не трябва да бързате да си правите заключения, дори и ако смятате себе си за много мъдър човек. Вие сте прекалено прибързани и това ви пречи, да постигнете своите цели. Успех очаква семейните, у дома се очертава празник. С парите, не бъдете твърде разточителни, дори ако искате да подарите целият свят на любимия човек.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Бъдете по-креативни и самобитни, за да въплътите в работата творческите си планове. Имайте предвид, че от всичко просто и скучно трябва да се откажете. В сферата на любовта се очаква изобилие от енергия и чувства. Тук ще искате да надминете Казанова, но напразно. Бъдете верни на традициите и принципите си, не копирайте никого.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес ще се заемете с много организационни въпроси, с които едва ще се справите до вечерта. Защо такива жертви, ако шефовете са наясно с обема на вашата работа? Опитайте се да комбинирате работата с удоволствието и не пилейте енергията си. В семейния живот се доверявайте повече на себе си, дори ако някой от близките ви налага мнението си.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Днес се запасете с търпение и спокойствие, за да преодолеете многото препятствия по пътя си. Успех в любовта е възможен, само ако отворите сърцето си за нови чувства. Финансовите въпроси сами няма да се решат, затова помолете за помощ счетоводител или влиятелен човек. За здравето, ефективни ще бъдат терапевтичните процедури.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Трябва по-малко да мечтаете, в противен случай ще попаднете в истинска приказка. Премахнете това, което пречи на продуктивната ви работа. Сега трябва да укрепите финансовата ситуация, да градите кариера, а не да витаете в облаците. Не са изключени глоби, изясняване на отношенията и намаляване на авторитета. Бъдете особено внимателни при работа с електричество.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще видите в съня си нещо, което може да тълкувате като съдбоносен знак. Само без драми, по-добре се обърнете към опитни хора. Без излишна паника може да се заемете, с проблемите на недвижим имот. Има вероятност да бъдете измамени с пари, затова бъдете по-внимателни при подписването на документи. Най-добре си записвайте идеите, родени през деня.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Очаква ви един слънчев ден. Ще се чувствате, сякаш живота ви е вечен празник и може да се забавлявате до припадък. Но все пак да погледнете сериозно на нещата ще трябва. Особено ако сте в дълъг конфликт с приятел. Творчески фантазии, ще ви посетят късно вечерта, опитайте се да ги направите реалност.

 РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес може да получите знаци от съдбата, под формата на метафори и своеобразни образи. Не, вие не сте луди, просто ще искате да се промените вътрешно и да забравите за проблемите. Във финансовата сфера проблемите, ще ви се разминат. Но отсега нататък бъдете по-внимателни, давайки пари на непознати хора. Интуицията ще помогне, да вземете решение в любовта.

Станете почитател на Класа