КОЗМЕТИЧНА КОМПАНИЯ ДАРИ 33 657 ЛВ. НА SOS ДЕТСКИ СЕЛИЩА БЪЛГАРИЯ

Марка №1 в грижата за кожата за поредна година проведе благотворителна кампания „Приказни моменти на грижа“ в подкрепа на сдружение SOS Детски селища България. В четвъртото издание на кампанията козметичният бранд дари на организацията 33 657 лв. С тази сума средствата, дарени в рамките на кампанията „Приказни моменти на грижа“ до момента надхвърлят 160 000 лв.

 

 

1sd4ddf

Снимка: Милена Парцунева

 

Козметичният бранд даряваше на организацията по 30 стотинки от всеки закупен продукт от лимитираната серия компанията. Традициoннокъм любимия крем в синя кутийка се предлагаха и комплект от книжки с приказки. Тази година познатите приказни герои Тео, Мая, Зайо и Феята забавляваха малчугани и техните родители с новите си приключения: „Мая, Зайо и спасяването на патето“, „Мая, Феята и дъгата“, „Тео, Мая и пътешествието с лодка“ и „Зайо и хълцането“.

 

 

1as4sdf

Снимка: Милена Парцунева

 

 

В своето четвърто издание инициативата отново беше подкрепена от много популярни личности. Към дългогодишните посланици на благотворителната кампания - Силвия Лулчева, Тита, Драго Симеонов, Криско, Орлин Павлов и музикантите от група „Остава“, се присъединиха и младите родители Александра и Даниел Петканови.

 

 

1as2sd

 Снимка: Милена Парцунева

 

В продължение на миналогодишната кампания, в която посланиците на инициативата се превъплътиха в приказните герои на компанията и озвучиха приказките от лимитираната серия, младото семейство също вдъхна живот на две от историите от лимитираната серия „Приказни моменти на грижа“.По повод финала на четвъртото издание на инициативата екипът на компанията реши да зарадва децата от приемните семейства на SOS Детски селища като организира събитие специално за тях. Подкрепата и любезното гостоприемство на детски центрове Capella Play донесоха на децата от софийските SOS приемни семействахиляди усмивки и щастие и допринесоха за превръщането на един обикновен ден в незабравим за тях празник.

 

 

Кампанията „Приказни моменти на грижа“ помага на повече български деца да имат приказното детство, което заслужават и е успешно продължение на традицията на компанията в отношението към грижата за семейството.

Станете почитател на Класа