×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 274

Трето състезание по свободно гмуркане в България

Третото състезание по свободно гмуркане в България "Sofia Freediving Cup 2014" ще се проведе на 26-27 април 2014 г. (събота и неделя) в гр.Банкя, на басейна на СБР "Здраве". Басейнът е 25-метров, дълбочина: 1, 40-1,80 м. Намира се в гр.Банкя, ул. "Г.С. Раковски" 15.
Състезанието ще е в трите басейнови дисциплини:
1. Статична апнеа (STA) – задържане на дъха лежейки на повърхността в неподвижно състояние;
2. Динамича апнеа с плавници (DYN) – хоризонтално плуване под вода на един дъх с помощта на плавници/моноплавик;
3. Динамична апнеа без плавници (DNF) - хоризонтално плуване под вода на един дъх без плавници (като при бруст стила).
Съдии на състезанието са Дария Съботин (Сърбия) и Ведран Милат (Хърватска)
Индивидуално класиране за мъже и жени във всяка от дисиплините. Комплексно класиране за мъже и жени: сумарно резултатите от статична апнеа (STA) + динамична без плавници (DNF). Наградите се осигурени от фирма "Дайвтек ООД" –официален вносител на "Suunto" и "Aquasphere" за България.
Таксата за участие е 30 евро и включва участие в двата състезателни дни и тениска.
В състезанието може да участва всеки над 18-годишна възраст (минимална възраст е 16 години с писмено разрешение от родител/настойник), който е направил регистрацията преди 24.04.2014, заплатил е таксата за участие и е представил медицински документ (подписан от лекар), че е годен за участие на състезание по фридайвинг. Максималният брой участници е 45.
За да заявите участие, е необходимо да попълните регистрационната форма (свалете от тук: http://seanomad-freediving.com/sites/default/files/registration_form_Sofia_Freediving_Cup2014.doc) и да я изпратите на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 24.04.2014. При явяването на състезанието е необходимо да представите оригинал на медицински документ, удостоверяващ годност за участие на състезание по свободно гмуркане.
Предлага се също и настаняване в базата на рехабилитационния център, който е точно до басейна. Моля отбележете в регистрационнта форма дните, за които желаете настаняване.

За повече информация и въпроси се обръщайте към Любомир Стефанов,

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Фейсбук: http://www.facebook.com/SofiaFreedivingCup

Станете почитател на Класа