Има ли пророчество за война САЩ-Иран?

Има ли пророчество за война САЩ-Иран?
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    02.03.2021
  • Сподели:

Древно пророчество говори за войната на САЩ с Иран, която ще започне преди края на пандемията от коронавируса. Древен 800-годишен текст гласи, че САЩ ще бъдат въвлечени в конфликт, в който участват Иран и Саудитска Арабия. Този конфликт ще донесе „голяма борба и мрак в света“, пише "Дейли Стар".

 

Декодирането на предсказанието е извършено от независими изследователи, използвайки разработените методи за откриване на кода в свещената книга на Тората. Твърди се, че месец преди изчезването на пандемията ще избухне военен конфликт между Иран и Саудитска Арабия, в който ще бъдат привлечени САЩ.

Тази версия на събитията е описана в книгата "Ялкут Ишаяя" от 1939 г., която е написана въз основа на колекция от еврейски коментари към Библията, вероятно съставена през 13 век. Ето цитати от книгата, които според тълкувателите говорят за началото на тези събития:

"Персийският цар ще раздразни арабския крал, а арабският крал ще отиде в Едом, за да получи съвет от тях".

„И царят на Персия ще отиде и ще унищожи целия свят, и всички народи по света ще треперят и ще изпаднат в паника, ще паднат по лицата си и ще се почувстват като труп, а Израел ще трепери и ще се паникьосва и ще пита: Къде отиваме?"

И Бог ще им каже: „Деца мои, не се страхувайте, защото всичко, което направих, направих за вас. Защо се страхуваш? Не се страхувай. Дойде време за вашето изкупление".

Персия е съвременен Иран, а "древното царство Едом" често се използва за обозначаване на Съединените щати или западната култура като цяло. Според изследователите пророчеството казва, че Саудитска Арабия ще положи всички усилия, за да въвлече САЩ в конфликт с Иран. Блогът на изследователите казва, че войната между Саудитска Арабия и Иран ще започне още преди края на „чумата“ (пандемия на коронавируса).

Станете почитател на Класа