Първото и единствено бронирано Ламборгини

„Ютуберът" Едвин Саркисян, известен с това, че прави експерименти с опасни оръжия, реши да изпробва съпротивлението на „първото и единствено бронезащитено Ламборгини", което принадлежи на дядо му и което той „заел, защото неговият роднина напуснал града".


Във видео, качено в YouTube в сряда, Саркисян за начало опита оръжие с калибър 9 мм, което в първия изстрел нанесе само лека повреда на първия слой на предното стъкло. По-късно той избра да използва два „пустинни орела" - Magnum Research с патрони, считани за голям калибър, но отново получи същия резултат.


Следващият тест беше да стреля с револвер с двойно действие на Смит и Уесън 500, който, както бе потвърдено от „ютубера", нито проникнал в превозното средство, нито оставил следа от куршум. След това опитал патрон с калибър 7,62 / 39, но "всички повреди останаха повърхностни", свидетелства Саркисян.


Известният ютубър изпробва и Калашников, автомат от Втората световна война, после автомат Tavor X95 и пушка М24. Нито един куршум не е успял да прониже бялото Lamborghini на дядо му.

Станете почитател на Класа