Демократите ще изгорят САЩ

Демократите ще изгорят САЩ до основи, за да свалят Тръмп — медиите разкриха реалностите на кървавите „мирни протести“

 

Когато водещите американски издания говорят за демонстранти, отстояващи правата си, те ефективно прикриват насилието, бруталността и размириците, обхванали САЩ. Това се посочва в материал на изданието News Week.

„Лъжат ви “, се казва в публикацията. «Това е дързък опит да се заслепи американската общественост, тъй като някои медии продължават усилията си, за да помогнат за победата на президента Тръмп.»

 

Демократите ще изгорят САЩ до основи, за да свалят Тръмп - медиите разкриха реалностите на кървавите „мирни протести“

 

Днес Тихоокеанският Северозападен бряг на САЩ е «под обсада», пише Newsweek. Само за седмица в Сиатъл радикалите три пъти организираха погроми, които доведоха до ранения сред граждани и разрушени сгради.

Продемократичните медии игнорират тези ужаси.

Например професорът от Йейлския университет д-р Филип Атиба Гоф в коментар за MSNBC твърди, че федералните агенти, които се появили от нищото са провокирали насилие на «мирните протести».

Чернокожият активист Ал Шарптън упреква Тръмп, че нарича бунтовете с името си, а иначе «никой не го е видял». Шарптън бе подкрепен от кмета на Сиатъл Джени Деркан. Два дни преди това екстремистите унищожиха местните кафета Starbucks и хвърлиха взривно устройство по полицейски участък

„Защо ни казват, че няма насилие? Това е част от стратегическа кампания по противодействие на преизбирането на Тръмп, се казва в статията.

— Мнозина са недоволни от факта, че през 2016 година дадоха на кандидата Тръмп толкова ефирно време за изказванията му.

Те смятаха, че тези изказвания ще погребат шансовете му, гарантирайки, че Хилари Клинтън ще се издигне до върха.

Тази стратегия не сработи, сега се надяват да погребат шансовете му за преизбиране “.

Заедно с Демократическата партия медиите са готови да затворят очи как маргиналите и радикалите унищожават нечия собственост и проливат кръв.

В същото време Newsweek подчертава, че тези маргинали са всъщност гласоподавателите на престарелият Джо Байдън, който дори не напуска дома си в Делауеър.

Демократите са готови да признаят насилие само с цел незабавно да обвинят Тръмп в това.
В тази връзка изданието цитира прословутите събития в Портланд, където са изпратени силите за сигурност.

„В Роуз Сити [район Портланд] престъпните агитатори безмилостно се насочват към федералната собственост и намиращите се вътре служители.

Тръмп също е обвинен в това, въпреки че нощното насилие се разрази няколко седмици преди пристигането на федералните агенти “, посочва изданието.

 

 

Ася Иванова-Зуан

Станете почитател на Класа