Кой поръча Европа и струва ли си Русия да се страхува от това?

Кой поръча Европа и струва ли си Русия да се страхува от това?
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    11.12.2019
  • Сподели:

Наистина вече сме видели този свят. И много неща в него. Но някои неща, които се случват по света, а не се случват тук, ни радват до кучешки възторг. А някои ... А някои започват да се случват в Майка Русия.

Нежно и ненатрапчиво.

И аз (странно, вероятно) не говоря за гей парадите, въпреки че всички тези нетрадиционни, които уверено стават толкова традиционни, също са тук по пълна програма.

Първо, няколко думи за ювеналната система.

Ювеналната система е нещо удивително. Удивително и поразително от гледна точка на западните ценности. Съдите ли? Съдете, защото ако не съдите, ще съдят вас!

Реално ли смятате, че вашето семейство, вашето дете е ваше? Не, ювеналите са уверени в това, че сте задължени да имате възможност да разгледате всяко семейство и да отнемете детето дори без съдебно решение.

Щастливото семейство е това, където има повече от едно дете? Не, растящото количество деца в семейство снижава жизненото равнище на отделно взетото дете, затова не може, а направо трябва да се вземе!

Ние сме задължени да възпитаваме децата, да се грижим за тях? Не! Възпитанието е насилие. Ювеналите са уверени, че само те могат ясно да знаят какво трябва да яде детето, как да се облича и като цяло, че са длъжни да диктуват на родителите условията за отглеждане на детето.

Конфликти? При всяко несъгласие детето е задължено да се оплаче на психолог от родителите, учителите, съседите, съучениците и т.н. И да, никаква презумпция за невинност, а конкретно у родителите презумпция за виновност.

Общо взето съгласно тези ценности, които насаждат в Европа, родителите се превръщат в някакъв, простете, племенен добитък, от който при всеки удобен случай трябва да се отнеме котилото и с него да се разпореждат правилно. Защото самите родители не могат да възпитат правилно своето дете.

Това е накратко същността на ювеналното правосъдие. А защо?

Ето защо. Добре, намерили са повод. Взели са детето. Какво му е нужно? Трябва да му се намери ново семейство. Да, разбира се, във всяка страна ще се намерят бездетни двойки и…

А и кому са интересни те, в края на краищата? Това са просто нещастни хора, на които не им е провървяло със здравето. Но те поне са нормални психически, в крайна сметка. На такива не са им нужни деца?

Тогава кому са нужни?

Правилно. На ЛГБТ-общността. Ето кой е главният потребител (нямам различен термин) на конфискацията на деца. Именно. Конфискацията на деца в цяла Европа става доста изгоден бизнес. Звучи тъжно, особено като става дума за малки живи хора. Но е факт.

ЛГБТ-общността трябва да се множи и расте. Как ще стане, ако монополните просто не са приспособени за това физиологически? Ето как. Ювенално. Така ще се множат. Тоест ще усвояват човешки ресурс, грижливо предоставян от ювеналната юстиция и ще го възпитават по свой образ и подобие.

Какво може да възпита една ЛГБТ-двойка? Как момченце може да бъде възпитано от две лесбийки, а момиченце от гейове? О да, в мрежата е пълно с разкази от хомосексуалисти на трепетното отношение към жената, но от гълъб орел няма да порасне. Но от плевелите се раждат изключително плевели.

Но общата цел на някои сили е такава. Да се отнеме и предаде. И тук имам предвид реалния план по развитието на ЛГБТ-общността по цяла Европа.

Но и при нас не е особено по-добре. Достатъчно е да погледнем екрана или сцената, а още и в Държавната дума и в Съвета на Федерацията. Там такива неща измислят понякога, че най-добре да продължават да реформират пенсионната грабилка. Или данък-пътища. Имам предвид шоуто с название „Закон за домашното насилие“.

Не ми е ясно кой го е домъкнал от Европа. Но е ясно, че той е… асимилиран. Или тя.

Но нашите, въодушевени западняци , по правилото „не са те хванали-не си гей“, започнаха да творят закона…

Един плюс: уж са направили закона за всички. В Европа тези закони защитават единствено правата на жените, съвършено премахвайки от мъжете презумпцията за невинност. Знаете ли, навярно в Щатите сте видели. Там е така до Гражданската война. Негърът е виновен, само защото е негър. Да, нужно е най-малкото недоразумение и негърът бива наказан по пълна програма.

Сега в Европа е също така миличко. Мъжете (който е останал) се приклещва в ъгъла, внимателно… За действията си мълча.

При нас засега положението не е толкова тъжно. Все още здравият разум не е европеизиран. Засега. Но процесът е стартиран. Работата се води.

Не, все пак е смешна цялата тази машина, която е призована да защитава руснаците в европейски стил от сексуално и психологическо насилие. Домашно.

А какво защитават в Европа…

Добре, с домашното сексуално насилие всичко повече или по-малко е ясно. Случва се. Преди 40 години при нас, а след 40 при тях. Всякаквите му там „уморих се на работа“, „глава ме боли“ и всичко останало.

А с психологическото как е положението?

Съмнявам се кой се труди там над закона. Що е това „психологическо насилие“. Няма дадено определение. Подозирам, че зная що е то, а и основното мнозинство мъже също знаят. Предполагам и кой в 99% от случаите ще бъде психологично изнасилен. В мозъка.

И ще се съглася, че нас трябва да ни защитават. Именно по този член. По принцип.

А защо това е толкова непонятно за нашите законотворци е друг въпрос…

Впрочем, защо при нас, отново за разлика от Европа, хомосексуалните и лесбийски двойки не са изведени изпод действието на закона. Тоест и те също могат да насилват психологически… партньор 2. Ох…

Ето го и почти последният въпрос към тези, които са по-млади: вие не сте ли размислили изобщо да се размножавате? Ако не, как ви се струват настъпващият свят на ювеналното правосъдие и сексуалната демокрация?

Ще оцелеете ли?

Изобщо става интересно. Ако вземем Русия, тече пълна декомунизация на онова, същото съветско семейство, в което сме възпитани. Всички или почти всички. Но фактически ето към това всички западняците са се ориентирали.

А в самата Европа, ще ме прощавате, семейната институция е изобщо зарязана.

Кому е изгодно?

Кой ще си прибере печалбата от цялата тази вакханалия?

ЛГБТ? Те не са толкова много. А и след това ситуацията с ЛГБТ е като във филм с вампири. Не може цялата земя да се покрие с тях. Те се размножават. Може да има хранителна база за вампирите или размножителна за ЛГБТ. Тази база сме ние.

Кой поръча всичко това?

Честно казано, ми е сложно дори да предположа.

Засега остава да наблюдаваме европейската вакханалия и стремителната ислямизация от друга страна. В това има определена логика. Много е дори разумно, ако не искаш над теб да не точат лиги ювеналите или онези… с дъгичките.

Защото в Корана (наистина мъдра книга) няма нищо за това, че някой трябва да решава вместо теб нито дали с теб ще са твоите деца, нито за твоето психологическо насилие.

Разбира се, говоря за нормалния ислям, а не за уахабитските му тълкувания. Естествено не призовавам към нищо , но… Ето в Европа привържениците на исляма не ги закачат. Те не са християни, могат да се отърват.

И да, има и някакво съвършено варварско наследство от миналото. За което ювеналите все пак трябва да се сещат. Като кръвната мъст, например.

Впрочем, в Европа още много ще трябва да научат и ще научат… на свой гръб

Разбира се, много може да се говори за световната конспирация с цел да се изкорени бялата раса, но… На първо място представителите именно на тази същата раса сами се справят добре с това. Нали не индусите и не африканците са измислили ювеналното правосъдие? А на второ място не южноамериканците създават такива условия за живот в Европа, при които да не ти е дори до мисълта за размножаване.

Ако Европа като бастион на бялата раса е решила да мре, като мамут, струва ми се, че наша работа е по-често да си спомняме, че ние сме на границата между Европа и Азия, затова изобщо не трябва да ги взимаме за пример.

Не сме чак толкова европейци, не сме чак толкова цивилизовани, че да се блазним от благата на европейската толерантна демокрация, нали?

Те могат да правят каквото си искат. За нас е важно да се докарваме до тяхното равнище. Който и да е поръчал печалния финал на израждането на Европа. Русия трябва да върви по своя път. Различен от този на другите.

 

 

Роман Скоморохов   Превод: В.Сергеев

Станете почитател на Класа