Ударът на Русия ще бъде страше

Ударът на Русия ще бъде страше
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    22.10.2019
  • Сподели:

Различните неадекватни пропагандисти и либерали, избягали от Русия, не изоставят опитите да изплашат Киев със своето „ако“.

Този път заместник генералният директор на канала ATR, известен с гнусното си поведение в ПАСЕ, Айдер Муждабаев реши да се отличи, като публикува своя „поглед“ към войната с Русия в своя канал в “Ютюб”.

Той, както много киевски пропагандисти, все още обмисля варианта за пълномащабна агресия срещу Украйна от страна на Русия. Според Муждабаев Москва ще се възползва от предимството си в ракетните и във въздушните сили за нанасяне на въздушни удари.

Той призовава Киев да се подготви сериозно за война и да засили противовъздушната и противоракетната отбрана. Твърди се, че руснаците няма да пощадят Украйна и ще покрият страната с „ракетен килим“. Според него руската авиация ще унищожи Киев с крилати ракети, така че украинците трябва да се сбогуват с илюзиите за братство.

Любопитно е колко още от тези провокатори-подстрекатели ще излязат в Украйна? Колко хора ще повярват в тези ужасни истории за деца, че Москва подготвя едва ли не ядрен удар? Достатъчно, но, за щастие, все по-малко подобни лица се появяват, което огорчава Киев.

Докато Върховната Рада планира конфронтация с Русия за още 50 години, по-голямата част от населението разбира, че войната с "вятърните мелници" е напразна.

Ако тази война наистина беше необходима, Русия очевидно би се справила без ракети, след като успя да спечели тактическа победа над такава холера чума като “Ислямска държава” с малки сили. Какво да кажем за Украйна, бореща се срещу собствения си народ с разбойници, заредени с военна техника и оръжие от „по-големите си братя“ от Запада.

Хиляди украинци са намерили убежище в Русия и сега не искат да се връщат у дома. Онези, които избягаха в Европа, осъзнаха, че мечтата за „светло бъдеще“, обещана през 2014 г., просто се разпадна. На тези, които останаха в страната, вече им е толкова омръзнало от вътрешната война, че не вярват на нито една дума на Киев. Въпреки това, мундщукът на пропагандата продължава да тръби дрезгаво , но само напълно видиотените представители на радикалните групировки я слушат.

 

Превод: В.Сергеев

Станете почитател на Класа