ФБР атакува карибския остров на Джефри Епщайн след самоубийството му в затвора

Агентите на ФБР извършиха набези на остров Сейнт Джеймс, собственост на покойния финансист Джефри Епщайн, два дни след като милионерът се е самоубил в затвора в Ню Йорк. Група туристи, които били в наета лодка край бреговете на острова, са видели униформените мъже в понеделник и направили снимки на атаката.


„Наслаждавахме се на обяд, когато видяхме повече от дузина хора да слизат от моторни лодки и да се качват на острова. Когато погледнахме по-внимателно, видяхме логото на ФБР на гърба на тениските им. Не ни отне много време да разберем, че те атакуват къщата на Епщайн ", заяви анонимен свидетел, който предаде изображенията на в." Дейли мейл ".


Островът, който е част от Вирджинските острови на САЩ и е купен от милиардера преди 20 години, предполагаемо е бил сцена на сексуални партита с непълнолетни с участието на богати и могъщи гости, които Епщайн е организирал години наред.


Джефри Епщайн бе намерен мъртъв в килията си в Специалния корпусен отдел (SHU) на Нюйоркския столичен наказателен център миналата събота. Привидното му самоубийство веднага породи обвинения за небрежност в затвора и дори убийство, като се има предвид ограничените и объркващи данни. ФБР разследва смъртта му като "очевидно самоубийство".


66-годишният магнат бе държан в затвора от ареста му през миналия месец. Той бе обвинен в трафик на деца и конспирация, които можеха да му донесат наказание до 45 години затвор.

Станете почитател на Класа