Ко прАим ся?

Ко прАим ся?
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    26.06.2019
  • Сподели:

Един от любимите чалга шлагери на (из)родната политико-медийно-енерГЕПИйна мафия е, че не можем да си позволим отказа от АЕЦ и ТЕЦ в производството на електроенергия, защото щели сме да се лишим от базови мощности. В същото време все повече щати в САЩ се надпреварват да преразглеждат плановете си за ускорено излизане на 100% производство на електроенергия от ВЕИ източници.

 

Знам, знам, знам! Веднага ще се намерят “гении” от български произход, които ще закряскат, че четири лястовички пролет не правят. Млъкнете бе, мекерета!

Преди точно четири месеци ви показах предната серия отличници и сега ще ви ги припомня:

 

 

Това прави почти 20% от всички щати на САЩ, но като се има предвид, че са едните от най-големите по население делът на отличниците се вдига. Без съмнение в най-скоро време още много щати ще последват пътя на отличниците.

През това време (из)родната организирана престъпност брани мръсните и скъпи въглища и убийствения уран. Днес една нискоразрядна счетоводителка, маскирана като министър енерГЕПИка, посети ТЕЦ “Марица Изток 2” за да ремонтирала запален комин там. Същата персона играе водеща роля в многомилиарден грабеж под имитацията за изграждане на нова АЕЦ.

При така провеждания геноцид не е чудно, че населението на територията намалява.

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ! САЩ е нетен ВНОСИТЕЛ на електроенергия, защо сами не могат да задоволят нуждите си. България е нетен ИЗНОСИТЕЛ на електроенергия. Въпреки това крайната средно претеглена цена на тока в САЩ е по-ниска от тази у нас. А след като преминат на 100% ВЕИ-та в САЩ цената ще падне още, а у нас ще расте.

 

 

Георги Котев

 

Прочетена 469 пъти

Станете почитател на Класа