Ким хвърлил генерал на пирани

 

Екзекуцията копирана от филм за Джеймс Бонд

 

Нова елегантна жена се появява напоследък публично като довереница на севернокорейския лидер Ким Чен Ун, съобщи в. “Таймс”, цитиран от 24 Часа.

Хьон Сон Уол е соло певица на женския ансамбъл “Моранбон”, за която навремето се говорело, че е любовница на вожда на КНДР. Тя е била до Ким на посещение във фабрика и на откриването на гимнастически игри миналата седмица.

 

https://cdn.images.dailystar.co.uk/dynamic/204/photos/351000/620x/North-Korea-War-Kim-Jong-un-Defector-Soldier-General-DMZ-JSA-Escape-US-Donald-Trump-South-664399.jpg

 

42-годишната Хьон, чийто най-популярен хит възпява работничка в текстилна фабрика, е член на ЦК на Корейската трудова партия. Тя придружи Ким при посещението му в Китай през януари и сега заема ръководна позиция в пропагандния апарат на партията. “Таймс” подчертава, че появата на певицата като политическо лице е много странна поради съобщенията, че тя е била екзекутирана заради участието си в порнографски филм.

По-рано тази година южнокорейският вестник “Чосон илбо” писа, че Хьон и други музикантки в “Моранбон” са били разстреляни по заповед на лидера, защото правели порнофилм. Миналия вторник обаче певицата била назначена за зам.-директор на отдела на компартията за пропаганда и агитация, пише “Сън”, позовавайки се на официални източници в Пхенян.

Смята се, че Хьон Сон Уол се познава със 7 години по-младия от нея Ким Чен Ун още от юношеските му години. Съобщенията, че тя е ликвидирана, не предизвикаха голяма изненада, защото Ким вече се е отървавал от свои близки.

Други британски вестници съобщават, че по заповед на Ким Чен Ун е била извършена зловеща екзекуция. Севернокорейски генерал, обвинен в заговор за преврат, бил хвърлен в басейн с пирани, като преди това по тялото и крайниците му били нанесени рани с нож. Ким има огромен аквариум със стотици пирани, внесени от Бразилия, в една от резиденциите си. Те имат изключително остри зъби, с които са способни да разкъсат човек за минути.

Смята се, че е заимствал идеята от филма за Джеймс Бонд от 1977 г. “Шпионинът, който ме обичаше”, в който злодеят Карл Стромберг убива своите опоненти, като ги хвърля в аквариум, пълен с акули.

Откакто през 2011 г. севернокорейският лидер пое властта, се смята, че е наредил смъртта на 16 висши съветници. Стотици граждани също са убити. Сред жертвите са началникът на армията, шефът на Централната банка на КНДР, посланици.

 

 

Станете почитател на Класа