Купи остров за 8 милиона и го арестуваха за кражба за 300 долара в магазин

Купи остров за 8 милиона и го арестуваха за кражба за 300 долара в магазин
  • Автор:  Ж.Школски
  • Дата:  
    15.04.2019
  • Сподели:

Гражданин на Флорида (САЩ), който току-що си беше купил остров за 8 милиона долара, бе арестуван в събота и обвинен в кражба на домакински вещи за около 300 долара от местен магазин, информира "Маями Хералд".


Според доклад на местната полиция, цитиран от вестника, Андрю Франсис Липи купил две кафе машини, осем крушки и един комплект чаршафи от магазина Kmart и след това върнал оригиналните кутии с опаковани вътре други неща.


59-годишният мъж постави баскетболна топка в кутията на една от кафеварките и вместо закупените крушки поставил други. Що се отнася до чаршафите, той ги върнал само с една калъфка за възглавници.


От своя страна, Липи отрече обвиненията, казвайки на полицията, че служителят на Kmart трябва да е знаел, че в кутията няма кафе машина поради тежестта й. Освен това според обвиняемия той връща крушките, защото те струват прекалено много и той не осъзнал, че още преди покупката са били заменени с други.


Липи, който ще се яви пред съда на 18 април, подчерта пред „Маями Хералд", че обвинението в кражба е „сложно и би предпочел да не говори за това. По принцип всичко е свързано с търговски спор", каза той.


Седмица преди ареста мъжът купил известния остров Томпсън, разположен близо до Кий Уест, където е бил домът на семейството на филантропа Едуард Б. Найт. Липпи притежава и къщата "Real World" в Кий Уест, където MTV стартира 17-ия си сезон през 2006 година.

Прочетена 303 пъти

Станете почитател на Класа