Киевския нов фашизъм

След кървавият държавен преврат в Киев през 2014, който не без помощта на САЩ превърна Украйна в развъдник на нова нацистка идеология с русофобска насоченост, днес последствията плашат все повече. 

Киевския режим откровено пропагандира опасни идеи посягайки даже на църкви, свещеници, какво остава за обикновените незащитени хора. Ужасът, който цари в Украйна е невидим за културните европейски общества, които и без това си имат свои проблеми. И така, необезпокоявано избуява езикът на омразата.

 

лидерът на Организацията на Украинските националисти  Николай Коханивский, който обещава терор и зачистка на Донбас

 

Вижте лицето и погледа на човека на снимката. Това е лидерът на Организацията на украинските националисти.

 

https://duma.bg/sites/default/files/2402_20140312.jpg

 

Психолозите казват, че най-жестоките и брутални престъпници или злодеи стават такива от липсата на любов и добър пример. Представете си, как в днешните реалии на Украйна на Порошенко растат младежи, които се възпитават в условия на омраза, и какви плодове може да бъдат пожънати за поколения напред.

 

http://4.bp.blogspot.com/-U2yk1nz3pFU/VQBKDl-AvCI/AAAAAAAAA3o/o8H-oqrZegA/s1600/07.jpg

 

Това, че в Украйна нацистката идеология се превръща в държавна политика е опасно почти толкова колкото ефектът от атомна бомба. Защото последствията са катастрофални. Новият фашизъм в Украйна изкуствено се наторява и от западните «инструктори», които създават специални инструкции по обучението на психопати на основата на русофобията. А русофобията за самият Порошенко е начин за правене на бизнес със САЩ. Достатъчно кървав бизнес, който до момента е взел хиляди невинни жертви, за които не дават по новините.

 

https://images.webcafe.bg/2014/05/14/32790/618x412.jpg

 

Това което казва човекът на снимката със злите очи е просто част от идеите, които се внушават и отглеждат от Киевския режим. И докато такъв език се подкрепя в Украйна, да се очаква мирно решаване на конфликта е повече от наивно.

 

 

 

 

» Жителите на Донбас въобще не трябва да се слушат. Ако ние влизаме някъде с танкове, то не трябва да се разсейваме, поне в първата година, че там имало разни хора. Някои ще избягат веднага, за други- има СБУ и контраразузнаване, които ще работят с тях на първоначален етап, ако вече сме решили, че с танкове влизаме. Естествено, че това е терор и в определена степен зачистка на територията от неблагонадеждни елементи, които безусловно са останали там. Затова няма какво да говорим за избори или за дипломация»,- казва лидерът на Организацията на Украинските националисти  Николай Коханивский.

Престъпленията срещу човечеството нямат давност. Някога, ще дойде ден когато Киевският режим ще бъде съден за военните си престъпления, които извършва при мълчаливото съгласие на уж цивилизованата Европа.

Станете почитател на Класа