Няма да има никакво НАТО в Азовско море

Освен някакъв цирк, тип “удари срещу Асад”, договорен с Путин… Русия контролира всичко от сушата,

кораби нямат шанс…

 

 

 

 

Абсолютно не си мислете, че НАТО е способно на сериозна провокация в Керч. И то не заради руските кораби и кой е по-най-най.

А заради СУШАТА. И от двете страни на Керч е руска територия, пълна с артилерия, ракети и всякакви оръжия. Абсолютно нито един кораб или флот не може да мине през такъв проток, при подобно съотношение на силите.

 

 

За последно подобно малоумие е правил идиотът Чърчил през Първата световна война. Когато с модерни и накичени с оръдия кораби опитал да мине през Босфора. Турците го размазали, хиляди англичани загинали.

А после, понеже са идиоти, го избрали и за премиер. Такива са тъпите англичани, не се учудвайте, че имаха най-голямата империя, а сега ще ги превземат колониите им. Тъпи са.

Но от резила при Галиполи тогава, никой по света не пробвал да мине през тесен морски проход, който от сушата се контролира от планини от оръжие.

Дори САЩ ги е страх да минават през Ормузкия пролив, който от едната страна се контролира от Иран. И то не с ракети и модерно оръжие, а само с тежка артилерия. Но ще потопят като рибарски гемийки всеки флот и всеки самолетоносач. Контролът от сушата на входа към Персийския залив е основната защита, която има Иран срещу американска агресия. Ако затворят пролива, петролът ще стане 1000 долара и световната икономика ще колабира.

И в Керч нищо подобно не може да стане. Русия с Крим има огромно превъзходство, може дори без нито един кораб, да съсипе всичките 13 ударни флотилии, които има САЩ с по 1 самолетоносач във всяка. Кораби срещу суша не могат да воюват, а Керч е много тесен пролив насред сушата.

Ако натовски кораби влязат в Азовско море, това ще е някакъв цирк, договорен с Путин. Като театралните удари срещу празни фабрики на Асад. Възможно е подобно нещо, но нищо повече.

САЩ не са толкова тъпи, че да нападнат Русия буквално на нейна територия, и то само с 8 кораба…

 

 

 

Станете почитател на Класа