“Путин заплака…” – ето с какво се различава Русия от лицемерния Запад

Реакцията на ползвателите на Интернет на видеото:

«Боже мой, какво истинско и красиво видео! Много се надявам, че ще го видят колкото се може повече хора! Нека всички да разберат, че хората по целия свят имат надежди и стремежи, че винаги има красиви души на тези, които са готови да рискуват главите си за тяхната защита!»


Shining Star

«Ти знаеш ли как ми се иска да живея? …Боже мой, вие ни карате да плачем! Уважение и почит на 163-та руски герои!!!»
Maria Kuzali

-«Каква красива песен! Путин заплака…Истинските мъже в залата плачат…Ето какво означава чистата руска душа! Всички ние сме Божии деца!»


nanaPhyllis Bennett

-«Русия има истински таланти, а не покрити с пластика феминистки и псевдо-мъже (както в моята страна)! Путин с право се гордее с талантите на Родината си!»


I Like Russia!

— «Истински мъж. Като американец много се надявам, че с Тръмп ще успеем да оправим отношенията между нашите страни!»


Rick Sullivan

— «Ако Путин плаче, значи и всички ние, мъжете, също е време да направим това»


Rio Colorado

— «Благодаря за видеото. Считам, че Путин е добър човек и отличен лидер. Затова бих искал ние да търгуваме, както и с Китай, а не да враждуваме, както и с КНДР»


Jeremy Luxton

— «Честно казано, просто ме е страх да сравня това, което виждам — контрастът между лицемерието, което виждаме у нас, и тази искреност»


Phillip Kokesh

— «Боже, благослови Путин. Благодаря за видеото, за това, че ни държите в курса на мащабите на западните антируски лъжи».


the old man

— «Путин е истински световен лидер…Аз, както и много индийци, съм голям негов фен…Руският народ ми е любим, както и неговата култура…С уважение от Делхи!»


Naresh Patel

— «Да благослови Бог Русия, Путин и целия руски народ!»
mr joex3

— «Великолепна песен, почувствайте това в сърцето ми. Да живее Русия и нека тя процъфтява с цялата си сила след тази агресия, с която се сблъсква всеки ден! От САЩ, държавите от НАТО и прочие неприятелски страни!»
mcota5

— «Русия се различава от западните държави. А тези хора в залата? Видяхте ли как станаха от местата си, за да отдадат почитта си пред защитниците на Родината!»
Alex X

— «Песента, реакцията на Путин — всичко тук поразява…Не можах да сдържа сълзите си, в гърлото ми има камък…А Путин…Дори не знам как може да е толкова мил и силен едновременно»
Maria Djuric

— «Руските мъже имат истински сърца, а истинското сърце винаги заслужава любовта на света и неговите искрени сълзи»
1st name

Станете почитател на Класа