Калинка сама си платила сватбата с бедняка Боби Турбото

Калинка сама си платила сватбата с бедняка Боби Турбото
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    24.06.2022
  • Сподели:

Изненадващото светско събитие в началото на лятото беше пищната сватба в Созопол между бившето острие на "Атака" Калинка Крумова и актьора Борислав Захариев - Боби Турбото. Тузарската церемония, провела се на морския бряг, е излязва кръгло 100 000 лева, които са били изцяло заплатени от младоженката, тъй като силната й половинка разполага с минимални финансови средства.

 

Калина Крумова, която красеше 41-ото народно събрание като най-младата му депутатка с маркови тоалети за десетки хиляди, е сред най-финансово стабилните дами в родната политика. Тя успява да се задържи на държавна хранилка дълги години, след като славата й на острие на "Атака" и тв водеща в СКАТ е помръкнала.

Преди три години Крумова получи в експертно качество от Министерския съвет сериозна поръчка за създаването на нови правила за пътна безопасност с подписите на зам.-шефа на МВР Красимир Ципов и министъра на образованието Красимир Вълчев.

 

Ето къде Боби Турбото заведе булката Калина Крумова на меден месец  (СНИМКИ): - За Жената

 

Бившата депутатка участва в проект за обновяване на психотестове за професионални шофьори за близо половин милион лева., заедно с политическия психолог от БАН Антоанета Христова.

Оправното калинче продължава да стои на държавна служба и да скубе пари - по същото време БСП изпрати на партийни разноски осем от депутатите си да се обучават в създадения от нея Институт за политика, където Крумова е докторант, бенефициент и усмихващо се лице от плакатите. И кадри на ГЕРБ минаха през същата школа, където курсът струва между 3300 и 3500 лв.

Институтът на Калинка усвоява 378 000 лв. без ДДС по европроект на Министерството на транспорта.

Освен това злите езици говорят, че бащата на единствения й син - маститият бизнесмен Николай Филипов, до днес плаща солидна издръжка на момчето, което носи неговото име и вече е студент, и майка му.

Станете почитател на Класа