Никол Станкулова отново лъсна в нагла измама

Никол Станкулова отново лъсна в нагла измама
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    14.01.2022
  • Сподели:

Никол Станкулова побесня, след като за пореден път името й бе забъркано в скандална измама. И в този случай обаче, истината е последното, на което може да заложите.

 

Лицето на синоптичката от Нова тв се разпространява в мрежата на реклама за добавка за експресно сваляне на килограми. Както знаем Станкулова наскоро роди второто си дете и вероятно мнозина си мислят, че прави всичко възможно, за да си възстанови предишната форма.

 

https://zdrave.to/media/source/202201/1641900235_980x551_1607410704.jpg

 

Но това не означава, че пие мними добавки за отслабване. "За една седмица свалих 10 килограма", гласи рекламното съобщение с лицето на блондинката, а тя побърза веднага да алармира от профила си, че това е поредната нагла измама.

"През последните две седмици получих над 200 запитвания за този продукт - искам да кажа, че не участвам в тази кампания и не използвам тези продукти", заяви Станкулова и изрази и други притеснения, свързани с качеството на продаваните лекарства. Последователите й, които са се опарили от кофти хапчетата, разкриват, че има случаи и на натравяне.

"Оказа се, че лекарствата са опасни и вредни и вече има потърпевши, които са попаднали в токсикология вследствие на употребата им! Затова, моля ви, пазете се, не ги купувайте и не ги ползвайте", предупреждава синоптичката.

Станете почитател на Класа