Наталия Гуркова го закъса

Наталия Гуркова го закъса
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    14.01.2022
  • Сподели:

Наталия Гуркова се съвзе след убийството на съпруга си Джордже Михалевич през 2018-та, но финансовото й положение вече не е толкова завидно, както беше преди години.

 

Според близки до манекенката, въпреки че си е стъпила на краката, вече й се налага да работи, за да закрепи финансовия си статут. И то не с работа, свързана с модата и позирането, а с нещо съвсем различно - със застраховки и пенсионно осигуряване.

 

https://zdrave.to/media/source/202201/1641729819_2_5.jpg

 

Красавицата е започнала работа във фирма "Граве", където бързо е успяла да се наложи и даже на тазгодишния коледен банкет, проведен във Велико Търново, е взела специална награда. Отличието се връчва за изключителни постижения и много голям оборот, постигнат от сключване на различни видове застрахователни договори. 44-годишната брюнетка умело се възползвала от своите чар, популярност и контакти, за да трупа точки и да се издига в кариерата, пише "Уикенд".

След убийството на съпруга си, Наталия излезе извън светлините на прожекторите и реши да започне нормален живот. Тя отдавна е загърбила модния подиум. Последната й светска изява пък е от конкурса "Мис България", който се състоя в края на ноември и на който тя бе част от журито.

Що се отнася до личния живот, доскоро Наталия се носеше на крилете на нова любов, но щастието й не продължило дълго. Вдовицата на Михалевич имаше връзка със заможен банкер, но според хора от обкръжението й вече се е разделила с него. Разлъката настъпила преди 3 месеца, а слуховете гласят, че децата на Гуркова - Джорджия и Кристиян не го харесвали и това я подтикнало да сложи край.

Станете почитател на Класа