Топ красавица, родила от братовчед си

Топ красавица, родила от братовчед си
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    14.10.2021
  • Сподели:

Изненадваща рокада се случи в "България търси талант" и мрежата ври и кипи от коментари. Чаровната актриса Евелин Костова би шута на моделката Славена Вътова в журито на шоуто.

 

Евелин Костова е позната на зрителите от сериала "Съни Бийч", а също и с ролите си в киното и театъра. Ще можем да я видим като част от журито в продукцията още тази пролет, когато тя обещава да бъде широко усмихната и абсолютно безпристрастна в преценката си към всеки талант, който се изяви на сцената.

 

https://zdrave.to/media/source/202110/1634070389_evelin_kostova_aktrisa.jpg

Евелин Костова

 

https://zdrave.to/media/source/202110/1634070021_163403258690264.jpg

Славена Вътова

 

"Знам добре как се чувства човек, когато всички прожектори са насочени към него и какво е "да ти трепери под лъжичката", споделя талантливата актриса и добавя: "Ще дам всичко от себе, за да открием най-уникалния, цветен и неповторим талант на България в този нов сезон. Вълнувам се много, защото за първи път в живота си няма аз да съм на сцената, а ще стоя пред нея, а тази роля е много различна, отговорна и вероятно ще ми хареса много".

 

В съседство на младата актриса, своето място в журито запазва не по-малко чаровната и със сигурност по-опитна на сцената и в живота, а и в "България търси талант", актриса - Катето Евро. "Много я харесвам, с нея се комуникирамного лесно и приятно. Отворена е към другите и е много естествена", споделя Евелин за нея.

 

 Снимките на новия сезон на "България търси талант", излъчван в ефира на bTV, започват след броени дни, като се очаква той да бъде много, много по-весел от досегашните - както точно означава това обаче, тепърва ще разбираме.

Станете почитател на Класа