Кои жени най-често биват зарязвани от мъжете си

Кои жени най-често биват зарязвани от мъжете си
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    14.10.2021
  • Сподели:

Психологът и сексологът Александра Милър разкри кои са негативните качества у жените, които подтикват мъжете да ги напуснат. Тя отбелязва, че жената трябва да се радва на собствения си живот и да не се придържа към партньора си.

 

 „Една жена не трябва да бъде „лепкава като храст от репей“. Това не само не предизвиква интерес, но и ще увеличи раздразнението. С такава жена мъжът се чувства вързан с ръце и крака, тя е като обсебваща муха, такава жена няма да има желание да се стреми, да се обсипва с цветя, а по -скоро иска да измисли куп неща за вършене, за да разпредели личното си пространство по този начин“, смята психологът.

 

https://jenata.blitz.bg/media/thumbs/202110/950/1634072598_tony_goldwyn_as_fitzgerald_grant_and_kerry_washington_as_olivia_pope_on_scandal_main_image.jpg?_=1634073059

 

Според психолога жената, силно привързана към мъжа, използва любимия си „като патерица“. Тя започва да разчита на него финансово, социално и емоционално. Сексологът смята, че връзките и любовта често се разпадат поради факта, че жената е емоционално незряла.

 

Такива жени, според специалиста, не могат да се радват на живота си и намират интерес само към своя мъж и неговия живот. Но мъжете са по -малко емоционални, така че получават удоволствие чрез своята жена. Съответно, ако тя не получава удоволствие от живота си, тогава мъжът също ще получи по-малко от необходимите емоции.

 

В допълнение, жените, които не могат да се доближат, са изложени на риск да бъдат изоставени. Затова психологът препоръчва да не се превръщате в „кралица“.

Станете почитател на Класа