7 години затвор за манекенка

7 години затвор за манекенка
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    22.02.2021
  • Сподели:

Главният прокурор на Истанбул изиска до седем години затвор по обвинения за непристойност за белгийския модел Мариса Папен, която позира гола в и близо до "Света София" в Истанбул, по време на нейно пътуване до Турция през 2018 г., съобщи в. "Сън", цитиран от "Марица".

 

27-годишната Папен се издирва по обвинение в измама и публично унижение на символи, след като през 2018 г. тя е вдигнала своята бурка, с като е била облечена за планираната инсценирана снимка в бившата катедрала, която тогава беше държавен музей, а миналата година символичната сграда отново беше обявена за джамия.

 

 

 

Скандалната манекенка е обвинена в „нескромно поведение“ и „непристойност“, както и за "обида към символи на държавния суверенитет" като е позирала разголена и пред турското знаме.

 

Издадена заповед за нейния арест. За сега присъдата ѝ е задочна и символична, но ако тя се осмели да влезе в Турция, ще бъде незабавно задържана и съдена. 

 

Полицията е посетила хотела в Истанбул, където Папен и Уокър били настанени на следващия ден, но те били заминали за друго място. Силите на реда са разпитали служителите в хотела. 

 

оделката е пътувала до Турция с Джеси Уокър, австралийски фотограф, за фотосесия, която била за неговия лейбъл ENKI Eyewear.

 

В социалните медии тя и нейният фотограф споделят, че „обичали опасностите и предизвикателствата“ .

По-рано по време на същото пътуване в Турция фотографското дуо организирали скандални снимки и в Кападокия. Там моделката е седнала гола върху един от традиционните турски килими, показвайки магическия пейзаж и геоложките образувания на района, съобщи британския вестник Сън.

 

Папен е родена в Лимбург, Белгия. След като завършва гимназия, учи маркетинг.  Започва работа като модел за Playboy през 2015 година.  През 2016 г. тя публикува календар, разглеждащ проблема с пластмасата в океаните.  Моделката е известна с голите си пози на рисковани места. 

 

На през 2017 г. тя позира гола в и пред египетските пирамиди и става известна по целия свят.  Тя е арестувана за това деяние и вече има криминално досие.  Папен беше освободена след като изтри снимките си.  Тя позира гола във Ватикана и Йерусалим през 2018 г.  Папен определя целта си като пречистване на тялото от сексуалността.

Папен се описва като "свободолюбива и експресионистка с диво сърце", съобщава Сън.

Станете почитател на Класа