ТВ звезда показа корема си

ТВ звезда показа корема си
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    26.01.2021
  • Сподели:

33-годишната Ашли Джеймс, участничка в популярни британски телевизионни предавания, не крие нищо от феновете си и не се притеснява от тялото си, публикувайки понякога дори не най-удачните фотографии.

 

 

Този път звездата е решила да покаже истината, която младите майки в Инстаграм често премълчават. Ашли е споделила с абонатите си снимки, на които е запечатана както след два часа, така и след осем дни след раждането. Блогърката позира пред камерата по бельо, което поддържа отпуснатата й кожа.

 

 

Звездата се завърта пред огледалото, показвайки се от всички страни и не крие огромния корем, който така и не приема обичайната си плоска форма - нито веднага, нито след седмица. Но въпреки тази тъжна ситуация за мнозина, Ашли е обяснила, че това по никакъв начин не е повлияло на самочувствието и увереността й.

 

 

"Учат ни да се страхуваме от бременността и от това как тялото ни ще изглежда след това, но мисля, че това беше много освобождаващо преживяване.

 

 

Обвиняват жените, ако те не могат мигновено да се върнат веднага във форма, но всички сме различни. Сега, например, за мен е по-интересно да наблюдавам промените, които се случват в тялото ми.

 

 

Ако трябва да бъда честна, аз се чувствам по-уверена, отколкото преди, когато бях стегната и стройна", споделя Ашли.

 

 

Тази честност и откритост може да се проследи в Ашли във всички нейни публикации в Instagram и има причина за това.

 

Младата майка е сигурна, че ако в социалните мрежи има освободени и уверени в себе си хора, то това ще се отрази благоприятно на самочувствието на абонатите. Феновете на Ашли само потвърждават думите й, споделяйки в коментарите как нейният пример им помага в живота.

Станете почитател на Класа