Тя мечтаеше за пухкави устни

Тя мечтаеше за пухкави устни
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    25.01.2021
  • Сподели:

25-годишната майка на две деца, Луис Смит, била постоянно недоволна от устните си и използвала филъри, за да ги уголеми. Правила е такива процедури редовно, но последният път на момичето не се е получило много добре. Тя намерила знахар недалеч от дома, който искаше само 80 лири за една процедура.

 

 

Това първоначално притеснило Луис, но жената била много убедителна и младата майка се съгласила. По-късно се оказало, че Луис е трябвало да послуша интуицията си. По време на инжекциите момичето изпитвало много повече болка от обикновено, а след това устните й се подули, така че не можела да се разпознае в огледалото. Устата й се превърнала в трепереща и изкривена маса, която постоянно боляла и била много неравна на допир - понякога мека, понякога с уплътнения, пише Daily Star.

 

Знахарят е посъветвал просто да масажира устните, за да разпредели пълнителя, и след това върнал парите, но това не помогнало особено на Луис. Момичето трябвало да се обърне към друг козметик, който отделил много време, за да върне първо всичко, както било, и след това да извърши правилната процедура. Момичето посъветва същите любители на инжекциите да изберат хирурга си по-внимателно и да проучат портфолиото му, което може да е фалшиво.

Станете почитател на Класа