„Черешката на тортата“ се изгаври с Лили Иванова

„Черешката на тортата“ се изгаври с Лили Иванова
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    19.01.2021
  • Сподели:

Новите епизоди на „Черешката на тортата“ бяха посрещнати от зрителите с нетърпение и удоволствие, заради приятната компания, която се събра около масата. За разлика от просташкото поведение на инфлуенсърката от Ливан, усмихната и разговорчива Милица Гладнишка вдигна градуса на настроението още с появата си на екрана.

 

Лъжица катран обаче добави Мила Михова, която част от зрителите дори не познават. Тя се изгаври с Лили Иванова по време на изненадата на домакинята Гладнишка. Милица поднесе различни ястия на гостите си, за да им разкаже за историята на кулинарията и любимите манджи на великите хора. Пред себе си актрисата постави предястие от кисело мляко и кренвирш, а Михова веднага се изцепи, че това сигурно е любимия десерт на Лили Иванова. Оказа се, че става дума за измислено ястие от самата Милица като малка.

 

 

 

Разтропаната Михова предизвика доста чудене сред феновете на предаването не само с думи като „гнус“, но и с външния си вид. Част от тях не я познават и не знаят, че е оперна певица (сопрано) и актриса и дъщеря е на примата Дарина Такова.

Станете почитател на Класа