Най-лошите любовници в света

Най-лошите любовници в света
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    19.01.2021
  • Сподели:

Проучване, проведено от международен сайт за запознанста, класира кои нации са най-добрите и най-лошите любовници по света. Въпреки че е проведено преди време, то все още държи влага на една страна с висок стандарт, чийто мъже са обявени за най-лошите любовници.

 

Жените там са със съсвем малко по-високи оценки от анкетираните международни пътешественици.

Резултатът е още по-травмиращ, тъй като мъжете в съседна държава са обявени за най-добрите любовници.

 

В проучването на saucydates.com сред близо 23 000 души, за най-добри интимни партньори са оценени мъжете от Австралия, Южна Африка и САЩ. В дъното на класацията е Нова Зеландия.

 

Наистина ли мъжете от Нова Зеландия са толкова зле?

 

Когато нюйоркчанката Рене Грийнман се преместила в Куинстаун и започнала да излиза с новозеландци, тя забелязала значителна разлика между по-зрелите мъже и тези, родени около новото хилядолетие.

 

„От моя опит открих, че мъжете на 40+ години работят здраво, може да им се вярва, искрени са и се отнасят с уважение – наистина прекрасни всъщност“, казва тя и добавя, че те са също и предприемчиви и сами създават неща от нулата.

За разлика от тях, мъжете на под 25 години изглеждат „дезориентирани“ и нямат почти никакво желание „да направят нещо със себе си“.

 

 

„Много са затънали в наркотици, банди, псуват на обществени места, за да впечатлят приятелите си, и като цяло не се държат добре с хората. Никога не бих излизала с тях. Разминаването между тези две поколения определенос е забелязва, почти са на двата полюса“, обяснява тя.

 

Когато трима местни радиоводещи запитали слушателите си дали са съгласни с това, че новозеландците са зле в леглото, много жени заявили, че смятат така, пише stuff.co.nz.

 

Жена на име Ребека разказала, че и нейни приятелки решили „да обиколят света“ като спят с мъже от различни държави по време на Световната купа по ръгби през 2011 г., проведена в Нова Зеландия. Те открили, че местните мъже са провал в леглото в сравнение с тези от други държави, особено Великобритания.

 

Чужденците, работещи в страната, изглеждат разделени по отношение на оценката си за мъжете. Описват ги различно – независими, самодостатъчни, пасивни и склонни да мислят, че имат приятелка след първата среща.

 

 

Кимбърли Бел – американка, живееща в Крайстчърч, открила, че местните мъже са по-малко сексисти от американците по отношение на домакинските задължения.

 

„Опитът ми сочи, че новозеландците не си търсят жена, за да се грижи за тях. Това не се прави тук, независимо дали е съзнателно или не. Не мога да кажа същото за американците. Те могат да имат доста твърдо сексистко отношение към положението на жената в света. Имам чувството, че връзките в Нова Зеландия са по-равноправни“, коментира тя.

 

Освен това новозеландците по-рядко вземат инициативата от американците, което според нея се дължи на факта, че те имат по-малка нужда да командват.

 

Според някои жени, обаче, това качество не е толкова атрактивно. Американка, избрала да запази името си в тайна, казва, че приятелките ѝ от чужбина смятат местните мъже за прекалено пасивни. „Те казаха, че очаквали местните мъже да идват при тях, но това не се случило. Очевидно жените правели първата крачка“, обяснява тя.

 

 

„Освен това разбрах, че излизането за определено време не съществува. Просто се оказва, че имаш връзка с новозеландски мъж след един ден“, добавя тя.

„Открих, че не можеш да ходиш по срещи с новозеландец, защото след една среща той вече те счита за своя приятелка. Никакъв шанс да опознаеш района. Това води до поредица от неловки разговори“, обяснява Андреа Хайер.

 

Американецът Аднан, който от години ходи по срещи в Нова Зеландия, разкрива, че местните жени оставали изненадани, когато той предлагал да плати сметката. „Очевидно е нормално да се дели наполовина. Жени са ми казвали, че умните мъже правели нещо акто „ти плащаш напитките, аз плащам за храната“. Жените винаги са на минус тук. Една ми каза: „Чувствам се като принцеса с теб“, обяснява той.

 

 

Освен това новозеландките били изненадани, че той не говори прекалено много за себе си или за приятелите си. „Очевидно местните мъже обожават да говорят за себе си и никога не питат за жените, с които излизат. Аз мисля, че смисълът на срещата е да разбереш повече за другия човек. Затова питам как е бил денят им, работата и т.н. – обикновени неща. Не мога да преброя колко пъти жени са ми казвали: „Не мога да повярвам, че не говорихме за „твоите момчета“, на срещата“, казва американецът.

 

Често новозеландците отказват да правят романтични жестове и непрекъснато трябва да им се повтаря колко са мъжествени, иначе се цупят като 15-годишни. Аднан казва, че докато живял в Санта Моника жените не му обръщали особено внимание, но в Нова Зеландия се чувствал като звездата на вечерта. Той вярва, че причината е в това, че той е много по-различен от местните мъже.

 

Към своите сънародници, обмислящи да заминат в Нова Зеландия, той се обръща така: „Необвързани американки, тук ще ви е кофти, освен ако не обичате ръгби и да купувате на мъжа си и приятелите му бира. Необвързани мъже, добре дошли в рая!“.

 

Станете почитател на Класа