Скандални разкрития за...

Скандални разкрития за...
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    14.01.2021
  • Сподели:

Най-голямата новина от последните дни е, че сериалът „Сексът и града“ отново се завръща на екран. Той ще се казва „Просто така“ (And Just Like That). Снимките ще започнат през пролетта, уточниха международните медии.

Героините сега ще са с 20 години по-възрастни. Новият сериал ще бъде с 10 епизода по половин час.

 

 

Скандалната новина в случая е, че героините няма да се четири. На екран ще се върнат Сара Джесика Паркър като Кари брадшоу, Синтия Никсън в ролята й на Миранда Хобс и Кристин Дейвис като Шарлот Йорк. От малкия екран ще отсъства Ким Катрал, която играеше Саманта Джоунс.

Фенове на Паркър обърнаха внимание на факта, че при публикуването на тийзъра за новата поредицата актрисата отбеляза своите колежки Синтия и Кристин, но Катрал не бе спомената. 

Мнозина са категорични, че причината Саманта да не участва в продължението на сериала е дългогодишна вражда между нея и Кари Брадшоу.

 

 

 

Изненадващо самата Сара Джесика Паркър реши да проговори за скандалите с Ким Катрал.

„Не харесвам Ким Катрал?1 Никога не съм казвал нещо подобно. И никога няма да го направя. 

Да, Саманта не е част от новата история. Но тя винаги ще бъде част от нас. Няма значение къде сме или какво правим“, каза Паркър.

„Саманта ще ни липсва. Много я обичахме“, опита се да се оправдае Сара Джесика.

 

За разлика от колежката си, която отрича конфликта, Катрал много пъти говори открито за неприязънта си към Паркър. Тя заяви, че двете със Сара никога не са били приятелк в реалния живот, а само на екрана.

 

 

 

Освен това Саманта от „Сексът и града“ отбеляза, че Сара Джесика е трябвало да бъде съпричастна към отказа й да се снима в продължението на шоуто, но по думите й дори настояла Ким да не взима участие в новия сериал.

Според слуховете причината за обтегнатите отношения между актрисите може да се крие в парите. Твърди се, че хонорарът на Катрал е бил значително по-нисък от този на нейната колежка, от което Ким била изключително недоволна.

„Когато сериалът „Сексът и града“ придоби популярност, героините се промениха – те станаха едно истинско и сплотено семейство. Кристин, Синтия и Сара Джесика станаха един отбор, но Ким винаги беше отделена от тях. 

 

 

И дори когато Ким получи големите си хонорари, тя пак беше недоволна от парите, защото знаеше, че Сара Джесика получава повече от нея. Все си мисля, че за Ким нямаше значение колко се издигна, а просто искаше да бъде главната звезда на сериала“, споделя човек от екипа на „Сексът и града“.

Станете почитател на Класа