Девойка пусна палава снимка

Девойка пусна палава снимка
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    14.01.2021
  • Сподели:

Много хора имат предвид, че преди да се публикува фотография в социалните мрежи, трябва внимателно да се прегледа, за да не се получи гаф пред целия свят заради излишни неща, попаднали в кадъра.

 

Но 28-годишната Британи не е направилала това, когато е публикувала снимката си в Tinder (използван за онлайн запознанства). Тя позира на кадъра близо до огледалото, седнала на скрин, облечена в черен корсет и сини дънки, а на главата си има лента на Мини Маус.

 

 

Вниманието на потребителите, обаче, било привлечено от нещо друго, информира Daily Star. Снимката на момичето е направена от гол мъж, чието тяло е покрито с татуировки. Именно той е предизвикал недоумение сред интернет потребителите. Те се чудят дали той е бивше или настоящо гадже, а също и защо девойката не е решила да публикува друга снимка - без съмнителни допълнения.

 

 

Потребителят на Reddit tommie500 е споделил тази снимка с всички, пишейки, че след тази фотография забавленията в Tinder са му дошли малко в повече през този ден. "Ще пренебрегнем ли факта, че пред нея има гол мъж?", "Защо я снима? Защо е гол? Толкова много въпроси, толкова малко отговори", Харесва ми, че се е поставил по-близо до центъра, сякаш е най-важното във фотографията, а момичето е останало в ъгъла", коментират потребителите.

Станете почитател на Класа