Най-голите рокли

Най-голите рокли
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    12.01.2021
  • Сподели:

Не всички звезди имат добър вкус. Понякога избират такива тоалети за появата си пред хора, че човек се пита: "От къде, Богу, са взели това нещо и как въобще са успели да го облекат?"



Предлагаме ви именно това днес - да разгледате на-вулгарните рокли, които звездите носеха през 2020 година.

Сред най-сгафилите звезди, които получават истинска двойка за стил попадат Ники Минаж, Ким Кардашиян, Карди Би, Лейди Гага, Рита Ора и Бебе Рекса.

Анастасия Квитко може да се нарече шампион по такива тоалети през последните няколко години. Тя не крие, че носи рокли от масовия пазар, които често изглеждат много евтини.

 


В края на краищата Кейт Мидълът понякога също "разхожда" тоалети, които не са чак толкова скъпи. Тъй че въпросът за цената не стои на дневен ред, а по-скоро липсата на какъвто и да е вкус. 

Рокли като тази на Квитко могат да се носят само за Хелоин - къси, прозрачни и по тялото, които не крият нищо.

Много красавици, които имат по-пищни и съблазнителни форми, обожават пошлите облекла. Ким Кардашиян например, Ники Минаж или Дори Карди Би.
Те не само си правят шокиращи снимки с шантави пошли облекла, но и ги обличат наистина за различни социални събития.

 


В същото време има и дами, които може би биха изглеждали добре с избраните от тях дрехи, но просто при други събития. Например лъскавото боди на Елена Морали, би било подходящо за танцово парти, но не и за червения килим.

 


Още от гафовете на червения килим бяха направен и от други известни звезди - Рита Ора развали чудесната си визия с вулгарни аксесоари, Ники Минаж прекали с перата, Бебе Рекса с прозрачността на тоалета. 

 


Няма какво да говорим повече, уверете се чрез фотографиите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа