71-годишна секси мадама

71-годишна секси мадама
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    21.11.2020
  • Сподели:

Дизайнерката на сватбени рокли Вера Уанг не спира да предизвиква възхищение с външния си вид. 71-годишната американка има тяло, на което могат да завидят дори 20-годишните момичета. 

 

Тези дни тя зарадва всички, разкривайки малката си тайна за перфектна форма и младежки външен вид, пише People.

През месец май световната знаменитост буквално изненада последователите си в Инстаграм.

По време на изолацията си в Маями тя постна няколко снимки, на които позира в оранжев спортен топ и къси бели дънки, привличайки всички погледи към стегнатия си корем.

 

 

Уанг отбелязва, че огромното внимание на хората към външния й вид я е изненадал. "Бях шокирана. За да бъда напълно честна, истинската цел на тази снимка бе да покажа щипките за коса, които бях си сложила. А щипките за коса не се виждат достатъчно добре на снимка.

Затова трябваше да сведем до минимум облеклото и да запазим фокуса върху косата и тези кристални щипки", разказва тя. 

 

 

 

"Аз съм моден дизайнер, показвам други жени, които обличам. Дори по време на работата си във Vogue винаги съм била зад камерата, затова и винаги съм се виждала като създател, а не като обект на дискусии", признава тя. 

 

 

 

Уанг свързва неостаряващия си външен вид със спортното си минало.

На млади години тя е била професионална фигуристка, както и танцьорка в балетна школа.

 

 

"Когато сте физически активни през първите 16 години от живота си, това остава с вас, защото има мускулна памет",обяснява дизайнерката.

 

 

Въпреки че все още тренира, за да поддържа мускулите си в добра форма, основното и необходимо средство, с което поддържа външния си вид, бил пълноценният сън.

 

 

"Трябва да си почивам, а сънят е регенератор и важен компонент. И, разбира се, водката! Толкова е хубаво да имаш възможност да се отпуснеш с коктейл", добавя тя.

Станете почитател на Класа